Berkay sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 12:53

Çağla Yardım Mühendislik tesisatıma zarar verdi ve işin arkasında durmayarak hasarlı biçimde bıraktı.

Aralık ayında peteğin alt boru bağlantısında yaşanan sorundan dolayı sigorta şirketi üzerinden acil konut yardımı kapsamında Çağla Yardım Mühendislik firmasından usta gönderildi. Gelen usta vana almamı söyledi, vana aldım ve vanayı değiştirmek isterken peteğin üstündeki bağlantı noktasına zarar verdi. Sigorta firmasına ise "kronik arıza" diye doğru olmayan beyanda bulunarak bilgi verdi ve kendileri gelmeden önce sorun olmayan yerde şu an sorun var. Önceden bu problemin olmadığını, müdahaleleri sonrası olduğunu bilmelerine rağmen başka yapacak bir şey yok denilerek işlerinin arkasında durmuyorlar, mağdur ediyorlar. Verdikleri zarardan dolayı bağlantı noktasından akan suyun parkeler zarar vermemesi için bardak koymak zorunda kaldım.

Ayrıca kombinin suyunu yavaş yavaş bitirdiği için sürekli basıncı düşüyor ve bu yüzden maalesef gece soğuktan uyanıp kombiye su da bastığım oluyor.

Çağla
Çağla

Merhaba ilgili onarımı ben yaptım beyefendinin anlattığı gibi alttaki vanadan akıtıyordu biz onu değiştirdik o gün hiçbir akıntı yoktu sağlam bir şekilde teslim ettik daha sonra üst bağlantıdan sildiğini söyledi tekrardan gitti söylediği gibi sızdığını gördük vana rekorundan sızdığını tespit ettik konik rekor olduğundan iyice sıkarak tekrardan kontrol ettik sızıntı kesildi daha sonra tekrar akıyor diye çağırdı biz tekrardan gittik evet maalesef aynı yerden yine sızıyordu biz tekrardan sıkmaya çalıştık beyefendinin bize karşı davranışları bizi üzdü itam etmeye başladı sonuç ta biz isimizin arkasında durmaya çalışmamıza rağmen bazı ithamları bizi uzdu bu nedenle daha fazla üzmemek üzülmemek için konuttan ayrıldık durum bundan ibarettir tüm müşterilerimiz bizim için çok değerlidir burada da bu şekilde olması bizi üzmüştür bu müşterimizden de özür dileriz affını rica ederiz.

Paylar Mühendislik İnsanları Mağdur Ediyor

06 Kasım 2023 14:24

Kombi Bakımında Şaşırtan Fiyat Ve Sonrası

10 Şubat 2025 10:09
Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Suadiye Klima Kombi Servisi Sözünde Durmayan Kombici

26 Ocak 2024 10:45