Simge sonuçtan memnun

Caffé Nero Nero Damga Ve Hediye İçecek Sorunu!

Caffé Nero Nero Damga Ve Hediye İçecek Sorunu!
27 Haziran 2024 00:16
Simge'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumu şikayet var aracılığıyla düzeltilmiş olsa da teşekkür ederim. Keşke mağazalarda anlık işlem yapılabilse bu kadar uzamasa”

Merhaba, ben Sancaktepe mağazanızdan devamlı kahve içmekteyim. Son iki kahve alışımda da yıldız yüklenmesi için sisteme uygulamam okutulmadı. Uygulamamı açık beklememe rağmen direkt ödeme alındı ve yıldızım için yükleme olmuyor. Sonra dendi ki kart üzerine damga yapıldı. Gelin bununla tamamlama yapılır dendi. Sonraki gidişimde 9 yıldızım olduğunu, damgayı eklemelerini söyledim, kabul etmediler. Para ödeyerek içecek aldım, uygulamam açık beklememe rağmen yine damga eklemediler. Sonra yükledik dediler. Defalarca baktım, yüklenmedi dedim. Biz bir şey yapamıyoruz, mail atın deyip gönderdiler. İki damga da yapılmayarak mağdur edilip mail atın diyerek gönderildim. Devamlı gittiğim mağaza olduğundan dolayı bu durum beni üzdü. Bu yüzden bu kadar sık gitmeyi düşünmüyorum. Artık devamlı sorun yaşıyordum ama ilk defa bu şekilde yazacak kadar memnuniyetsizlik yaşadım. Umarım anlatabilmişimdir. Ayrıca bu damga sorunu mağduriyetimin de çözülmesini talep ediyorum. Ayrıca arkadaşını davet et kampanyasında link gönderip iki taraf için de ilk harcamalar yapılmasına rağmen iki içecek hediye yüklenmedi. Sadece beş damga hediyesi yüklendi ve üzerinden bir hafta geçti. Bu durumun da ivedilikle düzeltilmesini rica ediyorum.

Simge
Simge