İlker
29 Kasım 2023 18:16

Bybit isimli kripto para borsasında p2p kullanıcısıyım. Id numaram 110157604. 21/10/2023 tarihinde 1715826802967363584 emir numarası ile bir kişi, 3ncü tarafa ait dekont ile işlem yapmaya çalıştı. Konuşma içinde hesabın kız kardeşine ait olduğunu söylemiş olmasına rağmen ve bunu ekran resmi olarak sunmuş olmama rağmen coin locker yapılarak USDT coinlerim kitlendi. 1 aydan fazla süredir defalarca itiraz işlemi başlattım. Defalarca iade bilgisi istedim ya da işlem yapılan hesaptan yazmasını istedim. Ama o sürekli farklı hesaplardan coin locker yaptı tüm emir numaralarını müşteri hizmetlerine verdim. Müşteri hizmetleri önce karşı tarafa 3 gün süre verdi. Karşı taraf son online süresi 15 günden eski olmasına rağmen müşteri hizmetleri en son 7 günlük süre verdi. Merak ettiğim şey 7 günlük süre çoktan bitmiş olmasına rağmen işlem yapmayan müşteri hizmetleri bu sefer de işlem için 6 ay ya da 1 yıl süre mi verecek. Ya da gerekli işlemin yapılması için ne kadar süre geçmesi lazım? Toplamda yaklaşık 37 gün olmasına rağmen hala çözüm üretilmedi ve coinlerim kitli durumda. Artık buna bir çözüm istiyorum.

Arif
Arif

Merhaba bende aynı durumdayım şu an sonuç ne oldu acaba?

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
27 Ağustos 2023 09:06

Bybit TR'de Şüpheli İşlem Ve İletişim Eksikliği!

Alpaslan
18 Mart 2025 03:01