Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ürün Bilgisi Ve İletişim Eksikliği

08 Kasım 2024 22:12

Bydilek isimli Instagram üzerinden tanıtım yaparak ürün satışı yapan satıcının Shopier sayfasından ürün satın aldım. Hatta şu an hala kazağın satışını yapıyor. Ürünü almadan önce ürünün önündeki figür baskı mı yoksa işleme mi diye sordum ve bana işleme diye yazdı. Ben de bu dediğine inanarak aldım zaten çünkü benim de istediğim işleme olandı. Ürün bugün elime ulaştı. Açıp baktığımda baskı olduğunu gördüm ve ben de doğal olarak o sinir haliyle Instagram sayfasından yaşattıklarını, yalan söylediğini belirttim, yazdım çünkü tek sorunum buydu. Ne bir özür, ne bir 'kusura bakmayın' gibi bir nezakette bile bulunmadı. Yetmezmiş gibi onca yazdığımın altına sadece 'geri yollayın ürünü' yazdılar. Bütün yazdıklarımın ekran görüntüsü mevcut, uygun olmaz diye burada paylaşmıyorum. Bana o şekilde yazdıktan sonra ne iade kodu ne de nasıl yardımcı olalım diye geri dönüş yapmadılar. Ben tekrardan yazdım. Cevap vermiyorlar. Instagram'dan zaten başka iletişim numarası yok ve ben cevap beklerken mağdur olarak karşı taraf hala paylaşım yapmaya devam ediyor. Yaptıkları çok ayıp, sorunumun giderilmesini rica ediyorum.

Zeynep
Zeynep

Instagram'da benimde karşıma çıkan bir sayfa fakat böyle bir sorun yarattığını bilmek çok iyi oldu sorun yaşayan hanımefendi adına çok üzüldüm inşallah sorunu hemen çözülür ama ne tavsiye edeceğim ne alışveriş yapacağım bir yer olmaz tüketicinin her zaman hakları mevcuttur ve siz bu şekilde yaparak istediğinizi elde edemezsiniz.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 14:36

15 Mayıs 2024 15:44