By Çiğdem Caner Beauty Mağduriyet Ve Ücret Karşılığını Alamamak

28 Temmuz 2023 23:55

Çiğdem Caner Beauty Ataşehir şubesinden dudak işlemi için kardeşimle birlikte randevu aldık. Oraya gittiğimizde randevumuz geç kaldı, ofis kapalıydı ve telefonlar açılmıyordu. Rezidans güvenliği ofisi aradı ve kapısına gidildi, ancak orada yoktu. Randevu saatinden 1 saat sonra işleme alındık. Ödemeyi tamamen 1250₺ olarak yaptık. Bize kontrol randevusu için 40 gün içinde gelmemizi söylendi. Ancak randevu yoğunluğu nedeniyle 50. Güne randevu alabildik. Anlaşmaya varıldıktan sonra, 40 gün geçtiği için randevuyu alamayacağımı söyledi. Boşluk olmadığı için o tarihe aldığımızı ve kontrol randevusu için ek ücret ödeyerek gelebileceğimizi söyledi. Kardeşim tekrar 2 kişilik randevu oluşturdu ve anlaştığımızı belirtti.

Bu konuda mesajlarımız mevcut. Silivri'de ikamet ediyorum. Sabah erken saatlerde toplu taşıma ile İstanbul'a geldik. Randevu saatimize yakın metroda arandık ve kardeşime ertesi güne erteleme teklif edildi. Çiğdem Hanım, böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtince, randevuyu 15:30'a ertelemeyi söyledi. Ben telefonu alarak böyle bir şeyin mümkün olmadığını, 2 yaşındaki kızımı anneme bıraktığımı ve dönüş otobüsünün o saatte Silivri'ye gitmediğini belirttim. Şahıs, uçarak gelemediğini söyledi. Daha önce de böyle bir mağduriyet yaşattığını, ancak bunu anlayışla karşıladığımı belirttim. Yapacak bir şey olmadığını söyledi.

Hava koşullarını göz önünde bulundurarak yola çıkılması gerektiğini belirttim. Küçük kızımı bırakıp geldiğimi ve Silivri'de ikamet ettiğimi söyledim. Ödeme yapmama rağmen dudak işlemim tamamlanmadı ve beni almamayı söyledi. Adımı sistemde göremediğini ve kararının ona bağlı olduğunu söyledi. Ben de kardeşim adına 2 kişilik randevu alındığını ve mesajın kendisine yazıldığını belirttim. Telefonu kapattı ve beni tahrik etti. Ben de o şahsa sesli mesaj attım, ancak beni ve kardeşimi engelledi. Akşamında kendi sayfasında ses kayıtlarımı ekran görüntüsü alarak paylaştı.

Hem mağdur oldum hem de özel olarak gönderdiğim seslerim yayımlandı. Ben ise olumsuz bir yorum yapmadım, sadece özel olarak yazdım. Mağdur oldum ve rencide edildim. Sosyal medya üzerinden şahsın ses kayıtlarımı paylaştığı ve ilk işlem tarihinden itibaren konuşma kayıtlarının olduğu kanıtlarım mevcut. Silivri adliyesine dilekçemi verdim.

Çiğdem
Çiğdem

Bu şekilde yalanlarla ve iftiharlarla nereye varacağınızı amacınızın ne olduğunu ben cidden anlayamıyorum. 1. Olarak geldiğiniz gün İzmit'te ve otobanda çok ciddi bir yağış olduğunu aynı zamanda yolda tırın devrildiğini bu sebeple yoku kapattıklarını ve tam 52 dakika kontak kapatıp beklemek zorunda olduğumu bu sebeple randevunuza geç kalabilirim dizide mağdur etmek istemiyorum dilerseniz randevunuzu yarına alabiliriz diye bir ricada bulundum, bunun üzerine yarın gelemeyiz Silivri'den geldik dediniz bende o halde elimden geldiğince hızlı geleceğimi ama en azından 14.00 randevumuzu 15.30 yapabilir miyiz diye bir ricada bulundum çünkü elimden gelen bir şey yoktu. Bunun üzerine bana benim çocuğum Silivri'de annemde bende çocuğumu arayayım bu gece sokaklarda kalacağız annecim Çiğdem hanım gelemiyormuş gibi saçma bir yaklaşımda bulunursanız uçarak mı geleyim diye bir cevapla karşılaşmanız olağandır.

04 Haziran 2025 09:44
Şaziye sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 16:31

24 Ocak 2024 05:10