Efe sonuçtan hiç memnun değil

Buzdağı Su Fiyat Farkı

14 Ağustos 2023 20:01

Merhaba
İzmir Buca da oturuyorum ve 14.08.2023 17.15 civarı sitenizden www.buzdagisu.com.tr 1 adet 65 TL su siparişi verdim. (ysm ticaret) Yaklaşık 2 saat sonra gelen arkadaşa 100 TL verdim ve geri 25 TL para üstü verdi. Arkadaşın dediği abi su 75 TL oldu. Yalnız sitenizden 65 TL'ye sipariş vererek aldım diye hatırlattım söylediği şu ki fiyatlar sitede değişmedi bir telefon görüşmesi yaptı ve karşı taraf fabrika fiyatları değiştirmediğini belirtti. Bende suyun iadesini verdim paramı geri almış oldum. Bu şekilde bir söylemin olması büyük bir hata bu şekilde müşteri toplamaya çalışmak olmaz. Kanunun gerektirdiğini söylemiyorum bile. Bu markadan son alışverişim bir tane su almak oldu bir daha olmayacaktır.

15 Ağustos 2023 08:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

Efe
Efe
25 Ağustos 2023 21:12

Şikayetimi belirttiğim tarihten 1 gün sonra arandım dinlediler talebimi de dinlediler boş damacanamın iadesi istedim haftalar geçti bir Allah'ın kulu dönüş yapıp aramadı satmaya gelince alıyorsunuz bedelini ödüyorsunuz geri iadesi için kimsenin umurunda değil. Ayrıca 4445434 numaradan talepte bulundum iadesi için yine dönüş yok nasıl olacak?

Buzdağı Cam Damacana Depozitosu İadesinde Bitmeyen Bekleyiş

22 Aralık 2025 13:30
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Cam Damacana İadesinde Sepet Sorunu Nedeniyle Eksik Ödeme Ve Tam İade Talebi

26 Aralık 2025 11:05