Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Bux Markets İle Yaşanan Büyük Kayıp Ve Yanıltıcılık!

26 Aralık 2024 17:16

Bux Markets Financial Planning Ltd. Şti. Beni batırdı.
Daha önce p*** m*** adında bir sitede hisse senedi alıp satıyordum. Burada zarar ettim ve battım. Sonra Bux Markets'ten m*** g*** diye biri aradı, bana danışmanlık yapacağını söyledi. Ben kabul etmedim. Bu uzman telefonunu b*** diye bir uzmana vermiş olmalı ki, beni aradı ve daha önce Pro Market'te para kaybettiğimi, ancak buraya denetim gelip ceza kestiklerini, burada 5000 küsur dolar alacağım olduğunu söyledi. Stopajını yatırırsam para hemen hesabıma yatırılacakmış. Ben 5000 dolar karşılığını yatırınca alacağımın bu defa 38.000 dolara yükseldiğini söyledi. Böylece 320.000 TL yatırdım, 85.000 TL daha istiyordu. Bunun beni yanılttığını anladım ve savcılığa müracaat ettim.
Burada daha çok yazacağım. Her şeyi ortaya koyacağım.

26 Şubat 2025 14:24

Bux markets beni 430 000 TL zarara sokarak parayı kendi zimmetine geçirdi, İstanbul'daki bux market çalışanı metin diye biri beni aradı, müşteri temsilcin benim dedi, benim daha önce böyle bir talebim olmadığı için reddettim, daha sonra aynı firmadan furkan diye biri aradı benim bilgilerime nasıl ulaştı bilmiyorum, daha önce işlem yapıp zararla kapattığım Pro markette 6000 dolar zarar ettiğimi, kendilerini devletin görevlendirdiğini, mağduriyetleri önleyeceklerini söyledi, benden 600 doların stopajını ödememi istedi, ödediğinde paran otomatik olarak hesabına yatacak dedi, bende stopajı ödedim, sonra alacağımın 12000 dolara yükseldiğini söyledi bunun stpopajını ödememi istedi, bunu da ödediğimde bu sefer alacağımı 38000 dolar olduğunu söyledi

30 Ocak 2025 16:03

Yanıltıldım bunlar profesyonel her şeyi önceden planlıyorlar sonra b*** diye biri arıyor (devlet bize görev verdi promarket tarafından zarara uğratılanlara yardımcı olmakla görevlendirildik) Şimdi hesabıma bakıyorum 6000 dolar alacağın var diyor Hemen stopajını yatır alacağın otomatik olarak hesabına gelecek diyor burak stopajı yatırıyorsunuz bu defa alacağı yükseltiyor

29 Ocak 2025 15:01

Bux market beni yanılttı 329 ooo tl beni Zarara uğrattı zarara uğratan burak diye bir bux maket çalışanı arayıp benim daha önce çalışıp sonra bıraktığım siteyi bulmuş alacağımı tespit etmiş akabinde beni arayarak stopaj ödememi istedi ben stopaj ödedikçe o alacağımı Yükseltti yanı Stopajın sonu gelmiyor o da bu yolu bulmuş hakkında suç duyurusu yaptım

29 Ocak 2025 14:22

Bux market müşteri temsilcisi burak, eğer sizi arayıp alacağınız var devlet bizi görevlendirdi, bu tür mağduriyetleri gidermek için yardımcı olacağız, sanki başka uzman yokmuş gibi, hemen stopaj ödemenizi istiyor, stopajı ödüyorum, fakat anında alacağımı yükseltiyor, yine stopaj istiyor, stopaj ödedikçe alacağınızı yükseltiyor, site kopyalanmış bir site, istediği rakamı yazabiliyor, görüştüğünüzde sizi bankaya yöneltiyorum diyor, anında bir banka görevlisi olduğunu söyleyen biri çıkıyor, ve ödediğim para yetmiyormuş gibi o da para yatır diyor, bir banka çalışanı olduğunu söyleyen biri yarım saat benimle yazışıyor, para yatırmamı istiyor,

29 Ocak 2025 13:20

Beni arayıp alacağın var diye 229 000 TL zarara uğratan bux marketi incelemek için şikayet var.com a girdim, bakın neler yazıyor. Bir vergi dairesi gibi sürekli alacağınız için stopaj yatır diyor. Yatırdıkça alacağınızı yükseltiyor, yine stopaj istiyor. Stopaj yatırdıkça alacağınız yükseliyor, çünkü kopya bir site istediği rakamı yazabiliyor.

27 Ocak 2025 13:09

Bux marketten arandım Biri aradı senin 6000 dolar alacağın var, bu alacak daha önce çalıştığın aracı kurumdan kaynaklanmış, devlet bu tür mağduriyetleri önlemek ve yardım etmek için lisanslı bir kurum olarak bizi görevlendirdi, 6000 doların stopajını ödersen alacağın otomatik olarak hesabınıza yatacak, dendi, baktım alacağım miktar doğru, inandım ve 6000 doların stopajını ödedim, stopaj ödemesi Çin üç hesap numarası verdi, bu hesaplara para yatırdım, bunu gören sözüm ona uzman önce alacağımı 12000 dolara, sonra da 38000 dolara yükseltti, o zaman şüphelendim artık ödeme yapmadım, aracı kurumu inceledim, kendi yazılımı yok, yapıştırma, olduğunu gördüm, yapıştırma programda her türlü değişiklik yapıla biliyor, bakalım adli kurumlar bu gelişme için ne yapacak

07 Ocak 2025 14:58

Bux market beni 325000 dolar beni yanılttı, benim daha öne işlem yaptığım aracı kuruma ulaşmışlar, kendilerini devletin görevlendirdiğini söylediler, senin 5900 dolar alacağın var, bunun stopajını öderseniz para hesabınıza otomatik olarak gelecek, ben de stopaj olan 5900 doları ödedim, bunu görünce hemen alacağımı 38000 dolara yükselttiler, şimdi benden 85000 TL stopaj istiyorlar

07 Ocak 2025 14:44

Bux market beni yanılttı, beni bux marketten aradılar, daha önce işlem yaptığım ve zarara uğratıldığım Pro markette oluşan zararıma ulaşmışlar (nasıl ulaştılar bilmiyorum) senin Pro marketten yaklaşık 6000 dolar alacağın var, devlet bu işlemlerle bizi görevlendirdi, ben de yaklaşık 6000 dolara denk genk gelen stopajı ödedim, ancak bu meblağı öder ödemez bir anda alacağım 38000 dolara yükseldi, benim bu kadar alacağım yok, böyle bir param da yok, ama şu anda savcılığa verdiğim bu yanıltıcı benden 85000 TL ödememi istiyor, tamam da karşılığında ne verdin, benden istenen 5900 dolar karşılığı tl ödedim, ama şimdi 85000 TL istiyorlar, resmi kurumlara baş vurdum, ne çıkar bilmiyorum, biri çıkıyor, soyadını bilmiyorum n*** hanım r*** bey 40-50 bin tl yatır diyor kendisini bir banka çalışanı olarak tanıtıyor ama hep para yatırmamı söylüyor, adli makamlarda ne olur bilemem size bu aracı kurumu anlatmaya çalıştım

27 Aralık 2024 15:39

Bux markette işlem yaparken şunları inceleyin Google'dan Bux markete girdiğinizde, şüpheli klon, düşük puan, halihazırda bir işlem yazılımı bulunmamaktadır, şüpheli düzenleyici lisans, şüpheli iş kapsamı uyarıları bulunmaktadır. Kendilerinin dünya çapında bir aracı kurum oluğunu iddia eden bu şirket, burak gibi bir uzmanı çalıştırıyor, o da bu arai kurumun adını kullanarak önüne geleni oyup soğana çeviriyor.

27 Aralık 2024 14:50

Bux market yatırdığım parayı iade etmiyor Daha önce işlem yaptığım ve zararla kapattığım promarkets hakkında inceleme yapıldı ve işlemden men edildi, yatırımcıların mağduriyetlerini gidermek için bizi devlet görevlendirdi, senin 5000 dolar alacağın var, stopajın yatır paran hemen hesabına aktarılsın (sanki vergi dairesi ) Bunu bana söyleyen Sözüm ona uzman b***. Beni ikna etti ben stopaj yatırdıkça o alacağım miktarı yükseltti, son olarak 85000 TL stopaj yatırmamı söyledi, ben de artık yatırmadım böylece benden 320000 TL çarptı, belge konuşmalarımızı toplayarak adli makamlara müracaat ettim, ancak Türk mahkemelerinin kendilerine müdahale edemeyeceğini söyledi, sonra bize Türk makamları müdahale edemez diyerek işten sıyrıl, ne güzel bir dünya, parayı yatırırken 3 ayrı hesap numarası veriyor, paranın iadesini isterken de, parayı parçalı yatırmışsın diyerek, alamayacağımı söylüyor.

29 Ocak 2025 14:23

Bir gelişme yok

30 Ocak 2025 16:03

Gelişme yok

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 16:18
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 09:07

23 Aralık 2024 23:11