Mahremiyet İhlali Ve Yetersiz Tıbbi Hizmet

19 Aralık 2024 22:53

Bugün Ş***** Y***** Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde muayene olmak üzere randevum vardı. Randevu saatinden 1 saat önce orada olmama rağmen randevu saatimden 40 dakika sonra içeriye alındım. İçeriye alınırken benimle birlikte 3 hastayı beraberinde içeri aldılar. Kadın Hastalıkları bölümünde en azından mahremiyet olmalı. Başka insanların önünde evli olup olmadığımı aktif bir cinsel ilişkim olup olmadığı gibi mahrem konuları sordular. Ben adet döngümü bile kendi ailem içerisinde konuşmaya çekinirken ne hakla bana bu soruyu başka insanlar içinde sorabiliyorsun?

Benim tedavimi doktor değil birkaç hemşire hiçbir muayene yapmadan yaptı. Annemin rahim ağzı kanseri olduğunu bende de birkaç belirti olduğundan ötürü endişelendiğimi dile getirdim. Verdikleri cevap bunun tedavisi evli ve aktif cinsel ilişkisi bulunan kadınlara yapılır. Sizin böyle bir durumunuz olmadığı için size yapılmaz, yapılması için buraya evlenip gelmelisiniz oldu. Bu cevabı da bana diğer hastalar önünde verdi. Gerçekten bu cevabı veren hemşirenin meslekten men edilmesi gerekmez mi? Hasta bunun tahlilini kabul ediyorsa sana ne hak düşer konuşmaya? Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım. Bana ultrason için Aralık ayında olmamıza rağmen Mayıs'a randevu vermeye çalıştılar. Aralık nerede Mayıs nerede? Bence 2030 a randevu verselerdi. 5 ayda ölme olasılığım az. 5 yılda daha kolay ölebiliriz belki. Hemşire adını bilmiyorum ama doktorun ismi N**** G**

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Randevu Sistemi Ve Personel Davranışları Sorunu

07 Şubat 2025 15:23