Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Bursa İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Doktorun İlgisizliği Ve Yanlış Lens Tavsiyesi

19 Mayıs 2024 13:30

Bursa İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ndeki muayenesine gittim. İki-üç dakikalık bir muayeneyle 'Bu hastanede gerekli teçhizat yok, büyük hastaneye giderek film çektirin' dedi. Ben de çektirdiğim filmleri göstererek, başlangıç aşamasında olduğumu ama henüz ameliyatlık olmadığımı söylediklerini belirttim. Sadece amacımın üçü bir arada lens takmak olduğunu söyledim. Yazdı ve ben üç optikçi gezdim. Türkiye'de bu tip lenslerin üretilmediği söylendi. Bunun üzerine tekrar hastaneye gittim ve sadece astigmatlı uzak lens ile buna uygun yakın gözlüğü vermesini rica ettim. 'Var, git karşıdaki optikçiye sor' dedi. Ben de 'Doktorum, uğraşmak istemiyorum, üç optikçi de yok dedi' dedim. 'Sen uğraşmak istemiyorsun, beni uğraştırıyorsun, iki yıl okumuş optisyenin lafıyla' dedi. İsteksiz bir şekilde söylenerek yazdı. Ben de 'Mesleğinizi sevmiyorsanız yapmayın' dedim ve karşıdaki optikçiye gittim. Evet, Türkiye'de üretilmiyor ama bir Amerikan firmasının adını vererek, o firmanın üç ayda veya daha fazla sürebileceğini, tabii ki daha pahalı olarak çok az anlaşmalı optik firmalarına geldiğini söyledi. Yazdığı yakın gözlüğü de hatalıymış. Göz gibi çok hassas bir organın tedavisini yapan doktorların çok dikkatli olmasını düşünüyorum.

Doktor İlgisizliği Ve Yetersiz Danışmanlık

17 Şubat 2025 12:34
Gülser sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 13:39