Bursa Büyükşehir Belediyesi Kayapa Elektrik Ve Su Kesintisi

25 Şubat 2024 19:34

Bursa Kayapa 30 Ağustos Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Her hafta sonu neredeyse bütün gün su kesintisi yaşanıyor ve bu durum arıza sebebiyle gerçekleşiyor. Hafta içi çalışıp, hafta sonları evde olduğumuz zamanlarda susuz kalmaktan gerçekten bıktık. Su arızalarının kontrolleri neden hafta içinde yapılmıyor da biz her hafta sonu susuz kalmak zorunda kalıyoruz? Anlamakta güçlük çekiyorum. Ayrıca, yetkili birini aradığımızda 'Arıza var, istiyorsanız gidin bakın' şeklinde ters bir yanıt almak kabul edilemez bir davranış. Sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyoruz. Hafta sonları tüm gün su veya elektrik kesintisi yaşamaktan usandık. Gece 12:00'ye kadar suyun gelmeyeceği yönünde bilgilendiriliyoruz. Altyapının bu durumu kabul edilemez. Her hafta sonu meydana gelen arızaların nedenini ve çözümünü araştırılmasını istiyoruz.

04 Nisan 2024 08:11

Dün saat 17.00 dan beri Kayapa'da sular yok suların 00.00 da geleceği söylendi ancak tüm gece beklememize rağmen sular gelmedi evden saat 07.30 da çıktım hala sular gelmemişti bu nasıl bir çalışma anlayamadım tüm gece mağdur olduk çocuğu olanlar, hamile olanlar çok zor durumda kaldı yeni yerleşim yeri olduğu için sürekli bir kesinti oluyor zaten ama bu kadar uzun süreli bir kesinti kesinlikle tedbirsizlikten olmalı bu kazar uzun süre içinde bütün kayapa mağduriyet yaşadık. Sular gelse bile bu konunun bir daha yaşanmaması için tedbir alınmasını istiyoruz bu durumdan çok bunaldık

26 Şubat 2024 09:32 (Şikayetten 13 saat sonra)

17 Ağustos 2024 12:33

12 Ekim 2025 15:58