Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Burjuva Gold Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Ocak 2024 11:51

Burjuva Gold isimli Instagram sayfasından 5 adet Ajda bilezik aldım. Defalarca ölçümü söyledim onlarda teyit etsinler diye mesaj attım. Her mesajıma neredeyse sipariş oluşturalım mı diye yanıt aldım. Bir şekilde siparişi oluşturduk ama ürün yanlış geldi. Benden tekrar kargo ücreti istediler. Ölçünüz bu siz yanlış verdiniz dediler. Ben 17-18 cm dedim onlar bana 20-21 cm gönderdiler. Zor uğraşlar sonucu çözdük gönderdiler yeniden ölçüyü onayladık bu seferde 22 cm bilezik geldi. Şaka gibi ama yine yanlış geldi. Zaten asla mesajlara cevap vermiyorlar. İade istediğimi ürünü almayacağımı kargoya vereceğimi söyledim. Benim mesajıma dönüş yapmadan bana yeniden kargo çıkışı yapıldı. İstemediğimi kabul etmeyeceğimi söyledim. İade yok diyorlar. Defalarca mesajlar attım görülüyor ama mesajlara cevap verilmiyor benim aldığım ürünü sürekli yanlış gönderip benim bilgim dışında bana kargo gönderiyorlar iade kabul etmiyorlar. Mesajlara dönüş yapmayıp bir de hesabımı engellediler. Gereğinin yapılıp iademi iletmelerini istiyorum.

02 Temmuz 2024 06:32 (Şikayetten 5 ay sonra)

Neriman sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 14:40

14 Mayıs 2024 08:31
burjuva-gold-wwwburjuvagoldcom-dan-yapmis-oldugum-alisverisle-ilgili-sikayet-2.pdf
burjuva-gold-wwwburjuvagoldcom-dan-yapmis-oldugum-alisverisle-ilgili-sikayet-1.pdf
Nesrin sonuçtan memnun

12 Temmuz 2023 10:04