Yemek Sepeti Burger King Köfte Menünün Hali!

Rabia
22 Nisan 2024 17:12

Yemek Sepeti'nden Burger King'den ikili burger köfte burger sipariş ettim ve köfte burgerimin üzerinde bu şekilde gördüğünüz gibi şeyler var. Ne olduğunu anlayamadım ve kokusu da var ben onu sosun kokusu falan sandım ve içini açtığımda böyle bir şeyle karşılaştım. Dönüş yapıp Yardımcı olursanız çok sevinirim.

24 Nisan 2024 16:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, 28549074 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Rabia
24 Nisan 2024 16:26

Bana dönüş sağlayıp gerekli bilgileri verdiler pişirme yönetimden dolayı oluşuyormuş köfte burger de ki o şeyler. Dönüş sağladıkları için teşekkürler iyi günler diliyorum.

Eksik Ve Yanlış Sipariş Sonrası Gıda Zehirlenmesi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamaması

30.11.2025 tarihinde Yemek Sepeti üzerinden Burger King Göztepe veya Acıbadem şubesinden akşam saat 20:03’te sipariş ver...

Teslim Edilmeyen Sipariş, İletişimsizlik Ve Mağduriyet

"Yemek sepetine atmış olduğum mail sayesinde iadem gerçekleşti kendilerine teşekkür ederim, fakat Burger King için aynı duygulara sahip değilim gönderemiyorsan saatlerce bekletmek yerine siparişi iptal edersin müşterini mağdur etmezsin... Bunu yapmak yerine ücretini aldığı siparişi teslim edildi gibi göstermek çok ayıp, bu insanların gözünde marka değerini düşürüp güvenini azaltır."

Teslim Edilmediği Sipariş Teslim Edildi Olarak İşaretlendi

12.02.2026 tarihinde Yemek Sepeti üzerinden Burger King Dutluk Keçiören şubesinden Coca-Cola Fırsatı Maç Menüsü siparişi...

Tümünü Gör
Burger King Şubesinin Pisliği!

Burger KingŞubesinin Pisliği!

Ahmet
Burger King Restoranında Hijyenden Eser Yok!

Burger KingRestoranında Hijyenden Eser Yok!

Gonca
Burger King Hamburger Hüsranı!

Burger KingHamburger Hüsranı!

Sudenaz
Burger King Eksik Ürün Teslimatı

Burger King EksikÜrün Teslimatı

Sümeyye
Burger King Soğuk Ve Taş Gibi!

Burger King SoğukVe Taş Gibi!

İsmail
Burger King Yanlış Ve Eksik Ürün Gönderimi