Burger King'de Hizmet Kalitesi Fiyaskosu: Siparişler Unutuluyor

03 Ekim 2024 23:27

Burger King - Caddebostan / Kadıköy Şube hakkında

Bu akşam 21:00 civarında restoranda yemek üzere gittiğimizde yaşanan durum hakikaten içler acısı bir hizmet kalitesizliği. Durumu Burger King merkeze dahi iletmeyi düşünüyoruz.

1- Otomatik sipariş alma ekranı kilitlenmekte. Ödemeyi alma aşamasında üstelik. Yıl 2025 olmak üzere. Boşa vakit kaybetmeyin.
2- kasa arkasında siparişi alan elemanlar son son son derece tecrübesiz ve başarısız. Aldıkları siparişi unutmak, arkaya eksik bildirmek, çıkan siparişi unutmak, önce gelenlerin siparişini atlayarak sonrakilerin siparişini hazırlamak, bize değil ama hemen önümüzdeki kişilere soğuk ve taş gibi Nugget vermek ( iade istedi kişiler) vs. Sadece 10 dakika içinde tanık olduklarımız.
3- Bunu yoğunluğa bağlamaktalar ama restoran siparişi boş. Paket dolu olabilir ama ona da hazır veya organize katiyen değiller.
4- İkinci siparişimiz alınmasına rağmen ve Multinet karekod ile ok denmesine rağmen - ödeme alamamış bir sistem. Kasadakiler hem ürünü unutmuşlar! Hem de ödemeyi almamışlar! Ben siparişi sorduğumda - bir eleman sadece 2 metre uzağımda şu şekilde seslendi ekip arkadaşına : ' yav, adam sipariş vermiş 20 dakika olmuş ya off '
müşterinin duyacağı şekilde ve Elle işaret ederek - yav adam sipariş vermiş.
5- Burger ve yiyecek rafında kutu cola durmaktaydı, kimse aldırış etmeden orada durmaya devam ediyordu. Trajik.

Bir daha girmemek üzere aldıklarımızı da bırakıp ayrıldık.
Fast Food servis adına hakikaten çok ama çok kötü bir durum.
Şikayet ediyoruz.

06 Ekim 2024 12:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Yetkili, 30269050 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Turgut
Turgut
07 Ekim 2024 14:18

Bilgi doğrudur. Bana erişim sağlandı. Umarım bu talihsiz ortam hızla ortadan kalkar.

25 Aralık 2024 20:47
Ödeme Sorunu Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

31 Mart 2025 21:41
Yasin sonucu yetersiz buldu

15 Temmuz 2024 17:04
"Kadıköy Caddebostan Burger King'de Soğuk Yemek Ve İlgisiz Hizmet! "
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 16:45

01 Ağustos 2023 13:43