Burger King Akçakoca Şikayet Var

02 Ocak 2024 22:41

Merhabalar, Akçakoca Burger King'den kendime hamburger siparişi verdim. Saat 21:02'de siparişimi verdim. Şu an saat 22:18 ve siparişim hala gelmedi. Siparişimi iptal etmek istedim ancak iptal edilmedi. Konudan duyduğum rahatsızlığı dile getirmek istiyorum. Bir an önce çözülmesini istiyorum, teşekkürler.

03 Ocak 2024 17:18 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Misafirimiz, 27441006 Numaralı bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Burger King’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Samet
Samet
03 Ocak 2024 17:21

Tarafınıza iletilmesi bir şeyi değiştirmiyor ben 1 buçuk saat yemek bekledim ve sonunda ulaşmak için hiçbir iletişim numarası bulamadım ve bana müşteri hizmetleriniz 1 buçuk saat sonra yemeğin teknik bir aksaklık nedeni ile gelmeyeceğini söyledi bant kaydı dinlettiler mağdur ettiler

Beste
Beste

Burger King'ten saat 00.13 de sipariş verdim ve şu an saat 01.07 ve hala siparişim gelmedi kusura bakmayın ama 1 saat beklediğim sipariş gelmese de olur ki adım gibi eminim soğuk gelecektir 2 senedir ya geç gelmesi ya da soğuk gelmesi gibi problemler yaşıyorum işletmenize bir çeki düzen vermenizi tavsiye ederim

12 Mart 2025 23:28
Eksik Sipariş Ve İletişim Sorunlarıyla Dolup Taşan Deneyim