Ece sonuçtan hiç memnun değil

Burak Halı Yıkama (Antalya) Antalya'da Halı Yıkama Hizmetinden Kaynaklanan Sorunlar

23 Nisan 2024 12:28

B**** Halı Koltuk Yıkama Antalya firmasına ne yazık ki halılarımı verdim. Yıkanıp gelen halılarım birkaç gün sonra küflenmeye başladı. Sorunumu gidereceklerini söyleyip mantar çiftliğine dönen bambu halımı aldılar, yine birkaç gün sonra küf lekeleriyle halım geri geldi. Ben kabul etmeyip bu şekilde evime seremem dediğimde halıyı alıp gittiler. Bahaneleri bambu halılarda böyle sorunlar yaşanabileceği şeklindeydi. Yani halı gitti. Diğer halılarımı kontrol ettiğimde iki halımın daha küflendiğini fark ettim. Hemen aradım, gelip aldılar fakat halılar bana geri getirildiğinde hiçbir işlem yapılmadan geri getirildiklerini anladım ve üstelik tekrar ücret talep ettiler. Velhasıl, üç adet dört metrekarelik halım mahvoldu. Bahaneleri eleman sıkıntısıymış...

Metin
Metin

Merhabalar. Burak Halı yıkama köklü bir firmadır. Bazen aksaklıkların olması muhtemeldir. Çözüm odaklı ilerlemek tabii ki de önceliğimiz. Firma 31.07. 2024 tarihinde yeni sahibine geçmiştir. Bundan sonraki süreçte gereken hassasiyet gösterilecektir.

Halı Temizleme Hizmetinde Küf Sorunu

18 Aralık 2024 18:35