17 Ekim 2024 20:38

Kayseri'de oto aksesuar üzerine faaliyet gösteren firmam var. Far parlatma ilaçlarımı düzenli şekilde 5 yıldır bu firmadan kullanıyorum. Son siparişimde 24.07.2024 tarihinde 12 şişe verdiğim siparişim teslim olduğunda 9 şişenin boş olduğunu fark ettim 10.08.2024 tarihinde telefonla ulaştım dönüş sağlanılacak denildi dönen olmadı. 28.09.2024 tarihinde Instagram üzerinden video ulaştırdım. İrtibat numarası istendi akabinde telefonla görüştük 9 şişe kargo çıkartıyorum kusura bakmayın hatalı ürün yollamışız denildi. 09-10.2024 tarihinde Instagram'dan mesaj yoluyla ulaştım kargomun gelmediğini söylediğimde depoyu kontrol edip dönüyorum. Denildi. 16.10.2024 oldu. Bugün 17.10.2024 oldu. Mesajlarımı görüyorlar ama dönüş sağlamıyorlar. Sizin gibi güvenle çalıştığım yaklaşık 4-5 yıldır ürünlerini kullanmış olduğum koca firmaya bu denli davranış yakışırmı? Sizlerden ricam ya tarafıma dönüş sağlayın. Bu işi esnaf olarak aramızda çözelim ya da yasal haklarıma başvuracağım. Sonraki süreçte avukatlarım devreye girecektir. On paralık malzeme yüzünden uğraştığımız şeylere bakın ya gerçekten yazık yani. Güven sarsmaya devam etmeyin. İvedi şekilde dönüşünüzü bekliyorum

Bulut Smx Kimya Sipariş Takibi Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

10 Ağustos 2024 11:45
Duran sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 22:21
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Bir Türlü Teslim Edilmedi Müşteri Hizmetleri Yanıltıyor

18 Temmuz 2025 12:46
siparisim-bir-turlu-teslim-edilmedi-musteri-hizmetleri-yaniltiyor-2.docx
siparisim-bir-turlu-teslim-edilmedi-musteri-hizmetleri-yaniltiyor-1.docx

SMX'den Aldığım Ürünler Gönderilmedi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

11 Temmuz 2025 12:37
SMX'den Aldığım Ürünler Gönderilmedi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor
smxden-aldigim-urunler-gonderilmedi-musteri-hizmetlerine-ulasilamiyor-1.jpg
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Açılmamış Temizlik Solüsyonları Kendi Kendine Boşaldı, Mağduriyetim Giderilmiyor

11 Eylül 2025 13:29