Adem sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 17:26

Arkadaşlar bu site d o l a n d ı c ı d ı r. Dün gece bir Bonus gördüm.
250 TL yatırana 200 Frespin diye. Site görüntü olarak her ne kadar güven vermesede bir 250 TL atıp şansımı denemek istedim.

Bahis şartlarını yerine getirmek ve hata yapmamak adına sürekli destek ile iletişim halindeydim. Bakiyeyi olarak 438 TL ile başladım. Çevrimi tamamlayıp desteğe yazdığımda ise bakiye 700 TL falandı. Desteğe sordum dedim ki çevrimim bitti casinoya geçiş yapabilir miyim. Bana yapabilirsin dedi.
Casinoda bakiyeyi 9000 TL yaptım. Ardından çekim talebi oluşturdum. Çekim talebim 13 saat geçmesine rağmen sonuçlanmayınca desteğe yazdım. Destek bana kural ihlali yaptığımı ve bakiyemi sıfırlanacağını söyledi.

Allah'tan ekran fotoğrafları alarak bu d ü z e n b a z l a r ı n oyununu bozdum. O kadar amatörler ki telegramdaki ismini bile almamışlar. Onu da ben aldım. Orada da bunları ifşa la di m. Oraya gelip de bakabilirsiniz. Şimdi size görselleri atıyorum

Murat
Murat

Sen dua et ana paranı vermişler beni hep engellediler 4.500 milyar kazandım vermediler.🥲 aynı sana dedikleri gibi yanlış oyun oynamışsınız dediler ama ben slot oyunu oynadım yalan konuşuyorlar ama neyse paranızı göndereceğiz 500 TL yatırım düzenleyeceğiz bakiyeni göndereceğiz dediler ve engellediler 500 TL daha gönderdim 🥲🥲 Murat52520

budvabet-kazandigim-parayi-odemediler-2.jpg

Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 00:27
Kazançlarımın İptali Ve Çekim Taleplerimin Reddedilmesi
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
01 Eylül 2024 08:18
250 TL Yi Vermemek İçin Bir Site 40 Takla Atıyorsa [Farkbet] 'dir
Enes sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 21:16
Casinoper Çekim Yaptırmıyor. Müşterileri Tokatla Üzerine Kurulu Sistem