Engelli İndirimi İçin Çelişkili Yönlendirmeler Ve Çözüm Beklentisi

Fatih
21 Kasım 2024 10:26

Merhaba,
Vodafone müşterisi olarak, sosyal destek kapsamında sunulan engelli indiriminden faydalanmak için Vodafone bayisine başvurdum. Mevcutta bir sözleşmem bulunduğu için bayiler bu indirimi tanımlayamayacaklarını belirtti.
Vodafone müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde, bu işlemin bayiler tarafından yapılması gerektiği bilgisi verildi. Ancak bayilere gittiğimde, bu işlemin müşteri temsilcileri tarafından yapıldığını ifade ettiler. Bu çelişkili yönlendirmeler nedeniyle mağduriyet yaşamaktayım ve sorunum aylar geçmesine rağmen hâlâ çözüme kavuşmadı.
Daha önce Şikayetvar platformu üzerinden de konuyu ilettim fakat tarafınızdan gelen cevaplar çözüm odaklı değildi ve durumum geçiştirildi. Artık net bir cevap almak istiyorum. Eğer bu indirim tanımlanamıyorsa açıkça 'yapamıyoruz' denmesini, beni gereksiz yere oradan oraya yönlendirmemenizi rica ediyorum. Ancak yapılabilecek bir işlem varsa, bunun bir an önce sonuçlandırılmasını talep ediyorum.
Aksi takdirde, bu süreçte yaşadığım mağduriyet ve hizmet aksaklıkları nedeniyle konuyu Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na (BTK) taşıyacağımı bildiririm.
Saygılarımla,

Kader