BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Vodafone Net Mafyacılığı Nedir, Tüketici Nasıl Mağdur Edilir.

Sevgi
23 Temmuz 2024 12:59

BTK'ya göre haklı fesih hakkım doğmasına rağmen ne müşteri temsilcisinden ne de mail attığım resmi adresten bir dönüş alamadım. Sizi Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Bunu okuyan diğer tüketiciler Vodafone evde net pişmanlıktır. Bilginize. Aylardır uğraşıyorum. Düzenli olarak internet kesintisi oluyor 2 gündür hiç yoktu. 3aydan fazla bir süredir arıza kaydı oluşturuyorum artık bıktım. Fesih hakkım doğmasına rağmen ısrarla bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyorsunuz. Oluşturduğun arıza kayıtlarını da ekleyeceğim hangi tarihten bu yana problem yaşadığımı görün. Mafyacılığa dökmüşsünüz işi aldığınız para helal olmasın. Benim sözleşmemi fesih edin. Bir de utanmadan karşıma sözleşmeniz bitmedi diye ücret çıkarıp mecbur bırakıyorsunuz. O zaman sözleşmede vaat ettiğiniz servisi verecekseniz. Ben sözleşmemin feshini istiyorum. Benden aldığınız onca vakit ve kazandığınız haksız kazancının üzerine 5 kuruş cayma bedeli ödemeyeceğim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Akadir
14 Temmuz 2024 10:44

Gamze
26 Temmuz 2023 14:00
BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Haksız Yere Faturama Bir Sürü Bedel Yansıtıldı.

16 Eylül 2024 00:28

Kader