BTK Poyraznet Kapandı. Hiçbir Firma Düzgün İnternet Sağlamıyor!

25 Eylül 2024 22:323.283

Poyraznet BTK tarafından yasaklandı bizden habersiz Veganet'e geçiş yapmışlar onlarda en az 3 ay kullanmak zorundasınız diyorlar. Bize danışılmadan geceden mesaj yollayıp 2 gün içinde internet gidecek deyip on saat sonrasında, yirmi dört saat bile dolmadan interneti kesmeniz çok saçma. Bütün firmalar pahalı ama kalite yerlerde. 2 gündür internetsizim. Rüzgar nette güle oynaya abonelik oluşturalım diyor 7/24 açığız demelerine rağmen mesai saatleri diyorlar 5'te telefonlara bakan yok. Atlantis nete bağlanmak için 1 saat telefon sırası bekliyorum 16.000 kişi mağdur diye dönüş yapılıyor. Sene 2024 hala internet altyapısı çoğu yerde yok. Hakkımı helal etmiyorum. Evde internetle çalışıyorum 2 gündür iş yapamıyorum. Zamlardan bıktık artık, bari zam olacak kalite de olsun parasına değiyor diyelim. Türk Telekom zam yaptıkça diğerleri de rekabet içine giriyor tam fırsat kollama zamanı.

27 Eylül 2024 00:10

Beyza hanım, eğer fiyatı yükseltirseniz kaliteli hizmet alabilirsiniz düşük ücret vermek için kalitesiz hizmete maruz kalmak, ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı ile aynı. Iss olarak Netspeed ve TurkNet kullanıyorum şu ana kadar problem yaşamadım, TurkNet'in son kampanyası üzerinden 6 ay %50 indirim olarak 250 TL'ye altyapınızın desteklediği kadar hız alabilirsiniz. En azından sorun olduğunda muhatabınız olmuş olur.

BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Altyapı : Türk Telekom, İnternet Operatörü :Kablo Net Mağduru

2 Şubat 2024 20:251.936

"Teşekkürler"

BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Rüzgarnetten Şikayetçiyim Yasal Başvuruda Yapacağım

8 Mart 2024 19:231.755

Rüzgar Net internet firmasından bir haftadır internetim yok, maalesef doğru düzgün yetkili de bulunmuyor. Arıza kaydı de...

BTK Vodafone Dur Demelisin Artık

16 Eylül 2024 00:282.929

10.08.2024 tarihinde Turkcell'den Vodafone geçiş yaptım. Çekim kalitesi internet kullanım sorunu olduğunu defalarca bu s...

1 Destek

Tümünü Gör