Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

British Centre İcra İle Gitmediğim Kursun Parasını Almak İstiyorlar.

24 Temmuz 2024 23:16

2023 yılında British Centre Kadıköy şubesine kaydolmuştum. 1 veya 2 hafta kursa gittim. Kursu bırakacağımı kursta verim alamadığımı söylememe rağmen 3 ay süre ile toplam 6 bin tl Kurs parası verdim. Kursta bana herhangi bir kitap, döküman gibi kurs ile ilgili malzeme vermedi. Kurs görevlilerine ben üniversite öğrencisiyim. Kaldığım yurt uzak Düzenli gelemiyorum. Maddi yönden kurs beni zorluyor. Kursta yeterli verim alamıyorum. Kursu bırakmak izliyorum defalarca dememe rağmen senet imzaladın gelmesen bile bu parayı Ödeyeceksin yoksa icraya veririz diyorlar. Ben uzun süredir kursa gitmiyorum. Bunun üzerine bana mesaj atıp dosyayı icraya verdiklerini söylüyorlar. Ben 1 veya 2 hafta kursa gittim. Herhangi bir kitap veya döküman verilmedi. Benden yüklü para istiyorlar mağdurum.

Muhammet
Muhammet
09 Ağustos 2024 14:41

Gitmediğim kurs için icra süreci başlatılmış. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve mahkemeye başvuruda bulunacağım.

Bahar
Bahar

Merhaba. Ben de benzer bir durumla karşı karşıyayım. Yorumunun üzerinden 2 yıl geçmiş. Halledebildin mi? Halledebildiysen nasıl çözdün? Kursa hiç başlamadım. Benzer gerekçelerle iptalini gerçekleştirmek istiyorum. Lakin henüz bir işlem gerçekleşmedi. Gelişmeleri aktarabilirsen bana ve başkalarına yardımın dokunmuş olur. Şimdiden teşekkürler.

Yağmur
Yağmur

Merhaba herhangi bir gelişme var mi ben de şikayetçi olacağım bu kurumdan isim gereği yurt dışına taşındım benden 45 bin tl para istiyorlar islak imzalı senetler hala ellerinde ben bu parayı kime neden güvenerek yatırmak zorunda kalıyorum acaba?

Selin sonuçtan hiç memnun değil

British Centre Sözleşmemi Ve Senetlerimi Geri Vermiyor

25 Ekim 2023 14:11