Hasan sonuçtan hiç memnun değil

British American Tobacco Gizlilik İhlali Ve Erişim Sorunu

31 Ocak 2024 17:58

0212 336 69 35 numaradan arama yapıldı. Kendilerini British American Tobacco (bat) firma adına Metis çağrı merkezi (TP) tarafından sigara anketi için aradıklarını ilettiler. Numaramı nereden bulduklarını sorduğumda 'Marketiniz paylaşmış olabilir.' denilerek geçiştirildi. Sigara kullanmadığımı ve arama onayımın olmadığını belirterek görüşmeyi sonlandırdım. Konunun doğruluğunu anlamak için marketimle iletişime geçtim. 'Evet, ' dedi. 'Firma numara topluyor, paylaştığımız numara başına biz puan ve hediye kazanıyoruz, saha temsilcileri de prim alıyor, ' dedi ve doğruladı. Kendisini uyardım ve konuyu Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) noktasında ihlalden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ayrıca, bat firmasına da konunun önemine istinaden gerekli önlemi almak için ulaşmak istediğimde 3 gündür kendilerine hiçbir noktadan ulaşamadım. Kendilerine bu kanaldan bir uyarıda bulunmak ve geri dönüş yapmaları için son bir fırsat verip, konunun detayını öğrenmek için yetkili dönüşünü beklemekteyim. Bat firmasının yetkililerinin bilgilerine.

20 Şubat 2024 13:25 (Şikayetten 19 gün sonra)

Sayın Hasan T.; Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ilgili birimlere iletilmiştir. Taleplerinizle ilgili bize 0212 367 80 00 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, BAT

Umut

İstanbul Avrupa Bölgesi satış noktasıyım 12 ayda alımlarda sınırlama olduğu söylenerek ürün alımında sıkıntı yaşadık bende bölge sorumlusu Mustafa ismindeki şahıs ile görüştüm sorunun dağıtıcı eleman ile mi kaynaklı yoksa şirket ile alakalı bir durum diye ama bu şahıs kaba saba konuştu işinize gelirse tarzı gerçekten şok oldum bu kadar büyük bir şirkette çalışan bir zatın çözüm öneri sunar diye aradım ama bu zat dahada ileri giderek benim sipariş gününü ayda bir güne indirmiş şaka gibi bir durum açık sözlü olmak gerekirse bu şahıs yüzünden bu şirketin tiryakilerini diğer ürünlere yönlendirmeye başladık ayda 1 defa şaka gibi

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 15:58
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

British American Tobacco Sigara Vermiyor

29 Aralık 2023 12:14
Gökdeniz sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 15:09