Elif sonuçtan çok memnun

Brita Sürahi "start" Tuşu Çalışmıyor!

Brita Sürahi "start" Tuşu Çalışmıyor!
17 Mayıs 2024 09:54
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Harika bir geri dönüş, nefis hızlı bir aksiyon planı ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Teşekkürler...”

Brita sürahim var. Bir süredir kullanmıyordum. Daha yeni filtresini taktım. Start tuşuna bastığımda hiçbir hareket olmadı. Bununla ilgili ne yapabilirim diye internet sitesini kontrol edeyim dedim. Ve bu konuyla ilgili yazılmış bir tane bile faydalı bilgi bulamadım. Tek yazan; pilin içerisinde geldiği. E peki pili mi bitti? Nasıl değiştirebilirim? Diye baktım tekrar. Asla hiçbir şey yok. Çöpe mi atıyorum şimdi sürahiyi? İçine de yepyeni filtre koymuştum :(

17 Mayıs 2024 16:03 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Mesajınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizle alakalı 2 kez geri dönüş sağlanmış olup tarafınıza ulaşılamamıştır. Bize hafta içi her gün 0 850 470 07 40 müşteri hizmetleri numaramızdan 09.00-19.00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, BRITA Türkiye

17 Mayıs 2024 16:08

Merhaba, Ben de sizi geri aradım ve 4 dakika telefonda beklememe rağmen cevap veren bir müşteri temsilciniz olmadı

17 Mayıs 2024 16:36

Merhaba, Mesajınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizle alakalı geri dönüş sağlanmıştır. Saygılarımızla, BRITA Türkiye

19 Mayıs 2024 16:14

Harika bir geri dönüş, nefis hızlı bir aksiyon planı ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Teşekkürler...

Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
21 Kasım 2024 19:59
"İlginiz için çok teşekkür ederim 🙏 Bu kadar ilgili bir marka daha önce hiç görmemiştim. Herkese de tavsiye ediyorum☺️"

Yeter
06 Aralık 2024 00:28
Hüdaverdi sonuçtan çok memnun

Brita Sürahi LED Pil Sorunu

Hüdaverdi
13 Mayıs 2024 10:34
"Brita sürahi ile ilgili şikayetim sonrası, firma yetkilisi hızlıca arayıp, gerekli bilgilendirmeyi yaptılar, ve birkaç gün sonra, ücretsiz olarak arızalı parçayı değiştirdiler, teşekkür ederim"
Brita Sürahi LED Pil Sorunu