Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Braunshop.com.tr @Braun @Beymen İade Süreçleri

04 Aralık 2023 13:22

Beymen.com üzerinden sipariş verdiğim Braun marka tıraş makinesi tarafıma geldiğinde açtım, baktım ve istediğim ürünü sipariş etmediğimi fark ettim. Kutuyu açıp kapatmam arasında 30 saniye süre vardır. Hemen iade sürecini başlattım ve bu sırada yine Braun marka istediğim ürünün siparişini farklı bir kanaldan verdim. Ancak bana ilk gelen ürünün iadesi, bandın açılmış olduğu gerekçesiyle kabul edilmedi. Bu, çok katı bir hijyen kuralı. Kaldı ki yine aynı markadan ürün siparişi verdim. Burada farklı bir niyetim olsa bunu da yapmazdım. Sorunumun çözülmesi için Beymen markası kesinlikle hiçbir şey yapmadı, sorumluluk kabul etmiyor ve Braun markasının kararı diyor. Ancak ben ürünü Beymen'den aldım. Braun markasına zorlukla ulaşsam da onlar doğru düzgün bilgi vermiyor. Burada benim muhatabım Beymen'dir; ancak böyle kötü bir müşteri memnuniyeti politikası görmedim. Üstelik tarafıma hala ne e-posta ne de basılı olarak bir fatura iletilmedi. Bunu da şikayetime ekledim. Teknoloji ve alışveriş çılgınlığının yaşandığı şu dönemlerde 'markayım' diyenin de müşterisi, müşteri memnuniyeti umurunda değil. Beymen, Beymen Club, beymen.com, Braun, braunshop.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Braunshop.com.tr Braun Tıraş Makinesi

18 Ağustos 2024 14:28
Braunshop.com.tr Braun Tıraş Makinesi

24 Aralık 2024 11:13
Braunshop.com.tr Yanlış Ürün İadesinde Zorluk!
Braunshop.com.tr Yanlış Ürün İadesinde Zorluk!

02 Ekim 2023 12:51
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 19:03

Açılmış Ve Ayıplı Ürün Teslimatı Sonrası İade Sürecinde Destek Alamıyorum