Boyacıoğlu Turizm Memnuniyetsizliği

23 Mayıs 2023 01:14

Yarkın boyacıoğlu 18-21 Mayıs keyif İstanbul turu boyacıoğlu tur şirketi sorumlusu. Tur esnasında eğer buluşma saatine birkaç dakika gecikirsek telefonda acele ettirip tedirgin ettikten sonra bir de hiç hakkı olmadığı halde azarlıyor.

Olduğumuz yere gelip bizi alması gerekirken ( çünkü biz onun sorumluluğunda olan bir misafiriz bulunduğumuz yeri bilmiyoruz şaşırmamız, yolu kaybetmemiz, kaybolmamız gayet normal) tam tersini yapıyor. Bütün bunları bizzat yaşadığım için anlatmak istiyorum.

Biz boyacıoğlu ile en az 15 tur yaptık Osman beyden Yarkin Beyden ne de rehberlerden hiçbir saygısızlık görmedik. Siz 43 kişiyi 25 dakika bekletme hakkınız yok önce kendinizi sorgulayın. Boyacioglunun hizmet kalitesini ancak tura katılanlar bilir

Osman
Osman

Ayşe hanım merhaba şikayetinizi yeni gördük sizlerde bakarsanız uzun yıllardır Turizm firmamızın hiç şikayeti olmadığını fark edersiniz mümkün olduğu kadar işimizi özveri ile yapmaya çalışıyoruz Sizlerin yazdığınız şikayetiniz içinde dediğiniz gibi kısa bir süre olmadığını çok iyi biliyorsunuz 46 kişilik grubumuz içinde tüm misafirlerimiz özveri içinde tam 25 dakika otobüsün içinde sizleri bekledik takdir edersiniz İstanbul gibi büyük metropolde kaybedilen her dakikanın çok önemi vardır Sizlere 27nci dakikada artık diğer misafirlerimizi daha fazla bekletmemek adına Taksiye binip Programımızın devamı olan yere gelmenizi istedik Sizlerde empati yapar iseniz bu kadar uzun bir süre beklemeye kabul eder misiniz bilemiyoruz Bize 5*Otelimizi Restaurantlardaki Yemeklerimizi veya Aracınızı beğenmedim gibi şikayetleriniz olsa idi size hak verirdik ama kendi hatanız yüzünden bir firmayı şikayet etmenizi hiç hoş olmadı Bundan sonraki seyahatlerinizde sizleri mutlu edecek firmaları seçmenizi rica ederiz

Dax Tur Hepimizi Mağdur Etti

24 Haziran 2024 16:08