Bostaş OSGB İş Yeri Hekimi

14 Aralık 2023 13:45

09.12.2023 tarihinde çalışmakta olduğum Sakarya Söğütlü Starklips Otomotiv Ltd. Şti.'nde hastalandım ve iş yeri hekimine gitmem gerektiğini söylediler. Hekime gittiğimde yanında hiçbir materyal yoktu ve aceleyle uğramış gibi duruyordu. Herhangi bir yardımcı teçhizat kullanmadan ağzımın içine bakıp 'Tamam.' diyerek 5 tane ilaç yazıp gönderdi. Ben de rapor yazıp yazmadığını sordum. 'Bu şekilde çalışmaya devam mı edeceğim? İşe geldiğimde iyiydim, burada hasta oldum. Hasta olsam gelmezdim.' dediğimde 'Bizim rapor yazma yetkimiz yok, ayrıca bilgisayarım da yok. İlaçları yan fabrikaya gittiğimde oradan gireceğim sisteme.' dedi. Beni ateşli ve terlemiş halde, çalışmaya uygun olmayacak şekilde çalıştırdılar. Tehlikeli iş sınıfında çalıştığımı belirttiler. Acil doktoru ve aile hekimine gitmemi önerdiler. O günü zor da olsa bitirip eve geldiğimde araştırdım ve iş yeri hekiminin 2 gün rapor yazma yetkisi olduğunu öğrendim. Sakarya Bostaş OSGB'de bulunan ve soyadını hala öğrenemediğim Dr. ** Bey'den şikayetçiyim. Konunun muhataplarından ne yapmam gerektiğiyle ilgili bilgi istiyorum.

01 Kasım 2023 15:42
75. Yıl Kilyos Sağlık Ocağı  Aile Hekimi Şikayeti!

Özel Maslak Tıp Merkezi İş Görememezlik Rapor Sorunu

01 Ocak 2024 19:38

Etik Osgb Sorumsuzluğu

20 Ekim 2023 11:38

Esin Kaya Eczanesi (Maltepe) Sorun Yaşama

25 Eylül 2023 13:46
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Devlet Hastanesinde Acil Serviste Yetersiz Müdahale Ve Ücretli Tedavi Teklifi

07 Ağustos 2025 22:53