Osman sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 01:13

10 yıl ömür biçilen kombi 5-6 yılda bozuldu. Bosch Condens 2500 kombi sürekli su damlatıyor. Benim bu mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini, ücretsiz olarak makineyi misli ile değiştirilmesini veya ücretsiz tamir (bakım, parça değişim ve montaj) yapılmasını rica ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.

31 Mart 2024 09:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

31 Mart 2024 14:29

Müşteri hizmetlerinden telefonuma Çağrı bırakılmış, sanırım tekrar dönüş yaparlar.

01 Nisan 2024 12:59

Hiçbir gelişme yok... Markaya inandık, hiç düşünmeden tercih ettik, kalitesinden ve hizmetinden şüphe etmedik, maalesef yanılmışız... Şu ana kadar benimle iletişime geçen veya çözüm sunan yok maalesef!... Kısa bir süre daha beklerim olmadı, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

01 Nisan 2024 13:17

Doldurma Musluğu arızalanmış, internette Bosch Condense 2500W Kombi Doldurma Musluğu internette 58,00TL'ye satılıyor, fakat 31.07.2023 tarihinde servise durumu anlattım 5590 toplayıcı arızası olabileceğini söyledi ve 2.760,00-tl fiyat verdi. Müşteri memnuniyeti için gereğinin yapılacağını ümit ediyorum.

02 Nisan 2024 09:38

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

02 Nisan 2024 10:07

Bildiğim konular hakkında bilgilendirildim. (garanti bittiği için Ücretli servis, Ücretli parça ve tamir hizmeti) Müşteri memnuniyeti adına yaklaşımcı bir çözüm sunulmadı. Zaten garanti bitmeseydi bile arızalanan parça garantiye girmiyormuş... Z tamamıyla ticaret yapmak odaklı bir anlayış, sanki garanti sadece ilk montaj sonrası bitiyor. Sonraki her türlü işlem Ücretli. Muadili 58 TL olan parçaya 2760₺ istenmiş olması bile durumu zaten özetliyor. Bu markayı bir daha almayacağım ve kimseye de önermeyeceğim. Netice olarak benim için bu marka bilmiştir. Yasal hakkımı kullanacağım...

02 Nisan 2024 10:20

Markaya güvenip 4 tane Bosch kombi satın aldım. Müşteri olarak bu markayı tercih ettiğime pişman oldum.

03 Nisan 2024 23:27

Açma kapama vanası garanti dahilinde değilmiş, o zaman her su basıncı düştüğünde servis gelip vanayı açsın...

07 Nisan 2024 15:21
bosch-termoteknoloji-condens-2500-kombi-surekli-su-damlatiyor-1.pdf

Ayıplı malın neden olduğu her türlü zararlardan dolayı yapılacak talepler ise üç yıllık zamanaşımına tabidir. Bu talepler zarara sebep olan malın piyasaya sürüldüğü günden başlayarak on yıl sonra ortadan kalkar. Ancak, satılan malın ayıbı, tüketiciden satıcının ağır kusuru veya hile ile gizlenmişse zaman aşımı süresinden yararlanılamaz.” Bu düzenlemeye göre ayıptan sorumluluk, ayıp sonradan ortaya çıkmış olsa dahi iki (tatil amaçlı taşınmazlarda beş) yıllık zaman aşımı süresiyle sınırlıdır. Kural bu olmakla birlikte maddenin son cümlesinde istisna öngörülmüş ve ağır kusur veya hile ile ayıbı tüketiciden gizleyen satıcının zaman aşımı süresinden yararlanamayacağı hüküm altına alınmıştır. Bu bağlamda; üründeki arızanın garantinin bitmiş olması sebebiyle ücretli yapılması gerektiği ile ilgili bahanelerin ileri sürülmesi doğru değildir. En azından müşteri memnuniyeti adına gereğinin yapılması gerekmektedir.

Mücahit
Mücahit

Bu marka model kombi sayesinde kombi ustası oldum. En çok arızalanan parçası doldurma musluğu hatta doldurma musluğu gövdesi çatlıyor doldurma musluğunu değiştirmek yetmiyor vana gövdesini değiştirmek gerekiyor. Değiştirdiğim parçalar; emniyet ventili, ntc sensör (keyfi değişiklik), 3 yollu vana tamir takımı (ilki keyfi ikincisi zorunlu değişiklik) ve 3 yollu vana motoru (iki kez değişti), genleşme tankı, devirdaim pompası, ana kart. Ya su eksiltiyor ya da doldurma musluğu vs. Sebeplerle su ekliyor.

Mehmet sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2024 13:34
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Kombide Sürekli Sıcak Su Dalgalanması Ve Çözüm Bulunamaması

27 Mayıs 2025 20:37
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Condens 2500 W Su Kaçağı

16 Temmuz 2024 15:37