Burak sonuçtan hiç memnun değil

BMW Otomobil Satış Sonrası Aksesuar Sorunu

08 Ocak 2024 22:51

Ekim sonu itibariyle Borusan Oto Türkiye' den BMW marka i5 model araç satın aldım. Araçla birlikte kauçuk paspasların da verileceği söylendi. Arabayı teslim alırken paspasların henüz gelmediğini 1-2 hafta içerisinde gelip adresime teslim edileceği söylendi. Yaklaşık 3 ay geçti ara ara Borusan Oto Çayyolu ve Esenboğa şubesini arayarak durumu anlatıyorum fakat bana dönüşler genellikle "Henüz gelmedi, biz de ne zaman geleceğini bilmiyoruz" tarzında oluyor. Kar, kış dönemi geliyor paspaslar teslim edilmedi hala. Buna karşı olarak BMW' nin kendi online aksesuar sitesinde paspaslar mevcut ama şubelere paspas gelmiyormuş.
Koskoca Ankara Borusan Oto şubelerine 3 aydır bu paspaslar nasıl gelmedi anlam veremiyorum. Arabayı satarken ki göstermiş oldukları destek satış sonrasında "bize de bilgi gelmiyor, ne zaman gelir bilmiyoruz" a dönüyor ve kimse bununla ilgili aksiyon almıyor.

08 Ocak 2024 22:58 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 09:21