Bolt Kargo İle Sürekli Geciken Teslimatlar

25 Kasım 2024 21:55

Bolt Kargo bugüne kadar gördüğüm en kötü kargo şirketi. İletişimini müşteri memnuniyeti odağı ile yaptığını iddia etmiş ama kargomu 1 haftadır teslim edemedi.
Kargomu 3-4 gün beklettikten sonra, pazar günü teslim edeceklerine dair saat bilgisi verdiler. Ulaşmayınca WhatsApp hatlarından yazdım, oturduğum sitenin giriş için izin vermediğini yazdılar, ki daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bugün ise sabah öğleden sonra teslim edeceklerinin bilgisini gönderdiler, belirttikleri saatte teslim olmayınca yine yazdım. WhatsApp hatlarına, birkaç saat ötelediler. O saat de geçti, neden sonra aradılar, yağmur yağıyor, kargonuzu güvenliğe bırakalım dediler, hayır dedim daireme teslim edin lütfen. Telefondaki kişi ofladı pofladı. Gelmiş güvenliğe, geç saat olduğu için almamışlar, diğer güvenlik kapısına yönlendirmişler. Hehe tamam demiş, o kapıya gitmemiş. Gitmediği gibi bana da "geldik ama size ulaşamadık" şeklinde bildirim SMS'i yolladılar. Ne zaman gelecek diye yazdım, WhatsApp hattından yarın tekrar planlama yapacaklarını yazdılar.
Diyeceğim şudur ki, küçük ve iş bilmez ve belli ki şirketlere de uygun bütçe sunan çok kötü bir kargo şirketi.

29 Kasım 2024 16:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

02 Mayıs 2025 21:34

24 Eylül 2023 14:17
Birdem sonucu yetersiz buldu

27 Eylül 2023 19:19

03 Ekim 2023 00:00
Bir Günde Kargo, Kargoyu Teslim Etmiyor.
Niloya sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 11:53