Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Campus Eğitim Programında Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

27 Ağustos 2024 14:14

Boğaziçi campus firmasından temmuz ayında başlayacağı söylenen "aile terapisi eğitimi" (prof. Dr. ******ve *****tarafından) için kayıt yaptırdım. Eğitim parasını yatırdım. Eğitim temmuzda başlamadı, ağustos dediler, ağustosta da başlamadı. Israrla eğitim için bilgi almak istediğimde, çok defa yazma ve aramadan sonra kurum müdürü tarafından arandım. Eğitimi kendi istedikleri tarihte başlatacaklarını, tarih belirtmeyeceklerini söyledi. Vazgeçmek istediğimde de paramı iade etmeyeceklerini söyledi. İstediğin yere şikayet et, paranı ödemeyeceğiz diye rest çektiler.

Kayıt aşamasında cep telefonuna bir uygulama yüklememi söylediler. Bu uygulamaya giriş yapabilmek için de bir kod gönderdiler. Bu kod sözleşme onay koduymuş. Bana sözleşme örneği göndermediler.

Uygulamaya girdiğimde 02.00-09.00 dakikalar arası konu başlıklarının olduğu video çekimleri vardı. Ders videoları ve konu PDF'leri verileceği söylenmişti. Bunları sorduğumda ve eğitim içeriklerinin olmadığını söylediğimde, hocaların vereceği söylendi. Fakat verilmedi.

Eğitimi verecek hocalara ulaşmaya çalıştım, böyle bir aldatmacadan haberleri olup olmadıkları konusunda. Fakat dönüş alamadım. Bu insanların isimlerini bu şekilde kullanılmasına izin verdiklerini düşünüyorum.

Şimdi dava açıp paramı almaya çalışacağım.

profile profile profile
30 Ağustos 2024 15:35 (Şikayetten 3 gün sonra)
Dursun
Dursun
12 Eylül 2024 14:01

Merhaba, Süreç ile ilgili tekrar bilgi vermek istiyorum. Bu firma ile ilgili tek emin olduğum şey iyi niyetli olmadığı ve tamamen insanları maniple ederek bir şekilde paralarını almalarıdır. Şöyle ki, yukarıda da belirttiğim gibi benim eğitim almak istediğim eğitimciler gerek tanıtım broşürlerinde gerekse ödeme yaptığım dekontta mevcuttur. Eğitimi almak istediğim dönemde yazışmalarda bellidir. Süreç çözülemedi ve ben "Şikayetvar" a yazdıktan sonra firmanın eğitim koordinatörü olduğunu söyleyen Rabia isminde biri beni aradı, konunun çözüleceğini söylendi. Bunun karşılığında buradaki şikayetimi geri çekmemi istedi. Gönderdiğim cayma dilekçemi whatsaab üzerinden tekrar göndermemi istedi. Kısa sürede paramın iade edileceğini söyledi. Dilekçeyi gönderdim ve bekledim, bilgi istedim. Fakat her defasında "yerine başka eğitim verelim, iki farklı eğitim verelim, 6 ay üyeliğinizi donduralım" gibi tekliflerle karşılaştım. Ben eğitimi almak istediğim hocalardan ve almak istediğim zamanda vermedikleri için güvenimin kalmadığını, paramın iadesini istedim. Paramı iade etmeyeceklerini kanaat getirdiğimde avukatım aracılığıyla dava aşamasına geçtim. Dava açtığım anda bana bir eğitim başlangıç mesajı geldi. Eğitimin kimin vereceği, içeriği, herhangi bir ders bilgi notu verilmedi. Derse girdiğimde ise dersin başka bir hoca tarafından verildiğini gördüm. Başlayan bu Aile Danışmanlığı Eğitimi başka eğitimciler tarafından açılmış. Dersi veren hocaya tekrar benim almak istediğim eğitimin içeriğini, kimin tarafından verilecek eğitimi almak istediğimi, sorunun öncesini söyledim ve cayma hakkımı kullandığımı, paramın iadesini istediğimi, konunun mahkeme aşamasında olduğunu belirterek ders başlamadan ayrıldım. Bütün süreç telefon kayıtları ve yazışmalar yoluyla kayıt altındadır. Her defasında sanki hiç bilgileri yokmuş gibi bir çalışanına "sorun nedir, nasıl çözebiliriz" diye arama yaptırıyorlar. Siz siz olun iki kere düşünün, benim yaptığım hataya düşmeyin. Son olarak bu platforma teşekkür ederim. Çok etkiliymiş, eminim ki bir çok insan bu tecrübeden yararlanarak hata yapmaktan kurtulacak...

Esin sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Campus'te Ders Başlamadı Param İade Edilmiyor

30 Haziran 2025 16:46
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Campus Sürekli Ertelenen Sınav ve İade Sorunu Yaşadım

27 Haziran 2025 16:20