Bodrum Park Resort Personel Ve Yönetici İle İlgili Şikayet!

04 Ağustos 2024 02:15

27/07-03/08 arasında konakladığımız tesisten tek bir şeyinden memnun kalmayarak ayrıldık. Öncelikle odalar inanılmaz pis ve asla temizlenmiyor. Ne odadaki havlular ne de plaj havluları yıkanmıyor. Hiçbir şekilde talep ettiğiniz bir istek yerine getirilmiyor. Çalışanlar o kadar saygısız ki misafire asla değer ve ilgi göstermeyi bilmiyorlar. Ayrıca konakladığımız günlerde bir müşteri ile garson arasında bir problem yaşandı. Müşteri ne kadar haksız olsa da çalışanlar bir anda örgütlenip 25 kişi bir müşteriye saldırdı ve öldüresiye dövdüler. Hayatımda böyle bir şey ile karşılaşmadım. En önemlisi hiçbir güvenlik önlemi yok. Ertesi gün bu olay hakkında genel müdüre geri bildirimde bulunduğumda bizzat kendisinin bu durumu onayladığını ve personellerinin sonuna kadar haklı olduğunu açıkça söyledi. Bu anlayıştaki bir zihniyetin yönetiminde olan bu tesis o güzelim koyu asla hak etmiyor. Bir tek deniz için de asla gidilecek bir yer değil. Bir daha değil gitmek, önünden bile geçmem. Bu yorumları da dikkate alacaklarını hiç düşünmüyorum. Zaten asla müşteri memnuniyetine değer vermiyorlar.

Otel Hijyeninden Hizmete Kadar Büyük Hayal Kırıklığı

28 Temmuz 2025 05:01
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 00:05

07 Eylül 2024 18:45
Queen Resort Alanya Otelin Temizlik Ve Hizmet Eksiklikleri
Queen Resort Alanya Otelin Temizlik Ve Hizmet Eksiklikleri

Kötü Temizlik, Yetersiz Hizmet Ve Saygısız Personel Deneyimi

03 Temmuz 2025 13:43
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 01:32
Club Pınara Otel Kemer Tekirova Tatilköyü Fiyasko