Bodrum Devlet Hastanesi Hastane Randevusu Ve Muayene Süreci Hakkında Değerlendirme

30 Mayıs 2024 11:09

Merhaba. Yaklaşık 15 gün kadar önce bel ve boyun fıtığım tekrarladı. Aynı zamanda soğuk almıştım sırtım tutulmuştu. İğne için acile gittiğimde beyin cerrahiye randevu almam gerektiği söylendi. İşlem yapmadıkları için Özel hastaneye gidip ağrı kesici iğne ve ağrı kesici etkili kas gevşetici serum aldım. Bodrum Devlet Hastanesi 30.05.2024 tarihinde 09:50 saatinde Op. Dr. S******* E**** T****'a randevumu oluşturdum. Bugün muayene gittiğimde şikayetlerimden bahsettim. Aynı zamanda devamlı olarak sinir sıkışması yaşadığımı, sol kolumda ve sağ ayağımda damar çekiliyor gibi hissettirdiğini hatta bunun ayak parmaklarıma ve el parmaklarıma yansıdığından bahsettim. Doktor Bey bana "topuklu ayakkabıyla yürü gibi yap" dedi yürüdüm. "tamam senin bir şeyin yok gidebilirsin" dedi. 15 gün bunun için beklemiş olmam enteresan? İlgisiz, egolu doktorları devlet hastanesinde barındırmanız daha da enteresan? Bugüne kadar hiçbir özel hastanede böyle egolu doktorlara denk gelmedim. Doktor beyden şikayetçiyim. "bir film bir röntgen çekelim" dedim çekmedi. 10 yıl önce daha ben liseye giderken bel fıtığımın boyun fıtığımın çıktığını söyledim, "durumunu görelim ilerlemiş mi" dedim gerek görmedi. Daha saçma hiçbir şey görmedim. Sonrasında bir de alaylı bir tavırla "ölmeyeceksin daha yaşayacaksın merak etme" dedi. E**** Bey hakkında gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Acil Serviste İlgisiz Ve Yetersiz Muayene

12 Temmuz 2025 17:57

21 Aralık 2023 10:48
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Fizik Tedavi Bölümünde İlgisizlik Ve Olumsuz Doktor Davranışı

13 Ekim 2025 18:01