BMW Z4 Sağ Kapı Erimesi Ve Cam Fitili

16 Mayıs 2024 17:122.035

BMW z4 2009 (e89) model kullanıcısıyım. BMW araçların bir çoğunda mevcut olan kronik sağ kapı kolu erimesi ve ön cam fitili parçalanması mevcut. Bu tür problemlerde BMW'nin kullanıcılarının arkasında durduğunu biliyoruz, bundan dolayı BMW den onarım ya da değişim talep ediyorum

16 Mayıs 2024 17:25 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Halil
18 Mayıs 2024 19:38

Kosifler şubeye aktardıklarını söylediler BMW'den fakat henüz bana dönüş yapılmadı

24 Mayıs 2024 13:31

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

Halil
27 Mayıs 2024 06:24

Tarafıma Paylaşımlı olarak BMW tarafından yardım sağlanabileceği söylendi. ( işçilik ücreti alınmayacak ya da tam tersi gibi bir şeydi sadece işçilik ödenecek). Bu esnada çok uygun fiyatlara ürünleri alıp kendim hallettiğim için gerek kalmadı.

BMW 3 Serisinde Ön Cam Fitili Ve Kapı Kolları Sorunu

3 Ağustos 2025 00:56626

BMW 3 serisi aracımın ön cam fitili tamamen parçalanmış durumda ve ön kapılardaki kol içleri de erimiş. Her seferinde el...

16 Eylül 2025 15:17722

"Ağaçlı oto T** hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"

BMW Fitil Arızası F 30

7 Haziran 2024 00:471.893

"Şikayetimi dile getirdikten hemen sonra müşter temsilcisi arayarak sorunumu çözdü çok teşekkür ediyorum."

BMW Fitil Arızası F 30

BMW 1.16 ED Ön Cam Fitili Sorunu

19 Mart 2025 02:00931

"Borusan İstanbul Avrupa Yakası Avcılar şubesi tüm çalışanlarına teşekkür ederim sorunumun giderilmesinde emeği geçen, Ö*** bey Y*** bey müşteri temsilcisi ve teknik servis çalışanlarına teşekkür ederim"

2014 BMW 1.16 Ön Cam Fitili Çürümesi

9 Eylül 2024 21:071.040

"BMW ye yakışan da buydu. Kısa süre içerisinde ücretsiz değişim yapılarak sorunum giderildi. İlgi ve alakaları için Bursa teknik oto 3 ekibine Teşekkürler"

Tümünü Gör

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed