Özcan sonuçtan çok memnun

BMW X1 Sürücü Kapı Açık Uyarısı

21 Nisan 2024 02:16
Özcan'ın Teşekkür Mesajı
“Borusan ve Teknik oto koordinasyonu takdire şayan, ilk andan itibaren yalnız hissettirmedikleri çözüm odaklı ve güler yüzleri için teşekkür ederim.”

BMW X1 2013 model aracım olmadık bir anda sürücü kapı açık uyarısı veriyor dolayısıyla da park konumuna geçiyor, trafikte zorluk yaşatıyor dörtlü ikaz lambaları ile ortada kalıyorum ortaya hiç hoş olmayan görüntüler çıkıyor. Ayrıca eriyen iç kapı kolçakları ne görsele ne de kullanım amacına hizmet edemez halde. Umarım BMW Türkiye yardımcı olur.

21 Nisan 2024 13:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

03 Mayıs 2024 15:41

Hacer sonuçtan çok memnun

BMW X1 Kapı Kollarında Erime Sorunu

Hacer
22 Temmuz 2024 10:56
"Aracımla ilgili problemim sorunsuz bir şekilde çözüldü. Borusan ve Antalya Kosiflere teşekkür ediyorum."
Ece sonuçtan çok memnun

Ece
01 Ekim 2024 17:28
"Yetkili servisten Saadet hanım şikayetimle ilgilendi ve görüşmelerim hep sonuç odaklı oldu, mağduriyetim giderildi ve parça değişimi yapılacak. Teşekkür ediyorum."
Cem sonuçtan çok memnun

Cem
02 Temmuz 2024 19:55
"BMW Avcılar Borusan servisi iç kapı kollarını en kısa sürede değiştirdi. Çok teşekkür ediyorum."
Sedef sonuçtan çok memnun

Sedef
10 Aralık 2024 21:03
"Şikayetim sonucunda hem Borusan hem Özgörkey tarafımla iletişime geçerek ücretsiz kapı kolu ve bagaj kapağı değişimi sağladı. Müşteri temsilcisi Sinem hanımın ilgisi için de teşekkür ederiz."
BMW X1 Kapı Kollarındaki Erime Sorunu Ve İletişim Eksikliği
BMW X1 Kapı Kollarındaki Erime Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Mehmet sonuçtan çok memnun

08 Eylül 2024 21:14
"Ankara Ağaçlı Borusan bayisine ve müşteri temsilcim Ahmet beye teşekkür ederim. Sorunumuz BMW garantisiyle çözüldüğü için çok mutluyuz iyi çalışmalar."