Bahar sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 10:08

Bls İzmir şubesinden yaklaşık son 1 aydır sabah akşam vize almaya çalışıyordum. 8 Nisan' da randevu açtıklarında
(zaten açılan günlerin neredeyse hepsi dolu olarak açıldı) Vize almaya çalıştığımda zaten daha önce alınmış bir vize başvurumun olduğu yazılıydı. Bu konuyla ilgili mail attım ve tabii ki kimse geri dönüş yapmadı. Bayram sonunda telefonla görüştüğüm bir bayan' aaa evet hala aktif görünüyor eski randevunuz. Şimdi düzelttim artık alabilirsiniz dedi'. Sanki benim 1 ay boyunca sabah akşam randevu kovalamam hiç önemli değilmiş gibi. Bana bir randevu tarihi vermeyi de reddediyorlar. Son görüşmemde yetkililerin Barcelona maçı dolayısıyla Premium randevuları kapattığını ve dolayısıyla bana randevu veremeyeceklerini söylediler. Her geçen gün daha da saçma bir hal alıyor. Kendi hataları yüzünden benim 1 ayım boşa gitti ve telafi etmek için asla bir şey yapılmıyor. Başvuracağım vize tatil için değil iş için ve eğer o tarihi kaçırırsam ve işimden olursam bunun telafisi nasıl olacak ben onu çok merak ediyorum.

28 Ekim 2023 14:56

BLS International'ın Randevu Sistemi Mağduriyeti

20 Mart 2025 19:09

29 Ağustos 2024 14:34

BLS Türkiye'nin Vize Randevu Sistemi Sorunları

20 Aralık 2024 22:47
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 10:36