Bls Contact Firmasında Saygısız Ve Yardımcı Olmayan Hizmet Deneyimi

23 Aralık 2024 12:03

Bls Contact firmasındaki üslupsuz tavır hakkında. Slovakya vizesi için aracı kurum olan bls firmasının Ankara şubesine başvuru için gittiğimde evraklarımda bazı yanlışlıklar olduğu söylendi. İlgili belgeyi düzeltmeyi talep ettiğimde buna izin verilmediğini bildirdiler. Yetkili bir kişiyle görüşmek istedik ve gözümüzün önünde muhatap olmayacağını müsait değilim. Dedirttiğini gördük. Yetkisiz bir personel bizimle görüştüğünde takındığı üslup çok yanlıştı. Başka ülkelerin böyle sorunlar için bir gün izin verdiğini söylediğimizde. O ülkeye gidebilirsiniz. Başka ülkeler bizi ilgilendirmez gibi saygısız yanıtlar aldık. Düzeltemeyeceklerini düzgün bir üslupla söylemek varken insan azarlar gibi davranıp. Daha sonrasında da nereye şikayet ederseniz edin dediler. Şu ana kadar çalıştığım 4 aracı schengen kurumu arasında kesinlikle en kötüsü.

Dilara
Dilara
23 Aralık 2024 11:40

Ve sadece ikametgaha göre başvuru aldıkları için Ankara'ya kadar gelmiştik. Sıkıntı sadece otel rezervasyonu günü ile alakalı olduğu için gün içerisinde değişiklik yapabilme hakkımız olmalıydı. Benzer sıkıntıyı başka firmada yaşayan kardeşime bu hafta izin verilmişti.

19 Temmuz 2023 11:39

04 Eylül 2023 18:40