Mehmet sonuçtan memnun değil

Bloomwork Grup Yanılttı Resmen

Bloomwork Grup Yanılttı Resmen
12 Mayıs 2024 17:27

Instagram'da reklamları gördüm. Ofise görüşmeye çağırdılar ve ilk etapta bir görüşme gerçekleşti. İkinci görüşmede eğitim sertifikası gibi konulardan bahsedildi. Bunun için 30.000 TL ücret talep edildiği, yarısının onlar tarafından karşılanacağı, diğer yarısını ise benim ödeyeceğim söylendi.

Üzerimde o kadar para olmadığını, 7.000 TL olduğunu belirttim ve bunu IBAN'a yatırmamı istediler. Diğer yarısını daha sonra yatırabileceğimi söylediler.

Ancak kimse ne aradı ne de sordu. Aradığımda döneceklerini söylediler ama geri dönüş olmadı. Biraz daha süre geçerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Ayrıca tanıdığım çok güçlü avukatlar var ve yanıltma olduğu için para cezası da uygulayacağım. Bu işin üzerinde duracağım. Sonuçta parayı yerde bulmuyoruz; sabah akşam durmaksızın çalışarak kazanıyoruz ve kimseyi bu şekilde yanıltarak parasını alamazsınız.

profile profile profile

Yorumlar (12)

Sude

Merhaba aynı durumu yaşıyorum bugün imzaladım sorun olur mu ne olur yanıt verin :(

Vedat

Aynı şey benim de başıma geldi. Boş bulundum 5.000 TL ödeme yaptım. Şimdi telefonlara da bakmıyorlar. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım...

Emre

Merhaba aynısını bende yaşadım son durum nedir. Instagram'dan bana ulaşır mısınız kullanıcı adım emreguler224

Zeynep

Galiba bende de aynısı oldu lettucezey hesabım yazar mısınız bana napacağım bilmiyorum

Arkadaşlar bugün çıktım görüşmeden keşke yorumları okusaydım ödeme hiç yapmadım yardımcı olur musunuz notere gitmek gerekiyor galiba

Eziz

Mehmet bey bana Instagram'dan ulaşabilir misin eziz. Han2005 lütfen

İsmail

Beni de alın gruba. Bugün gittim 7500₺ attım eğitim ödemesi açıklamasıyla. Pazar gününü bekliyorum. Bakalım eğitim olacak mı! Eğitim alanlar olmuş gördüğüm kadarıyla. Umarım bana yanlış yapmazlar.

Uğur
Şikayeti Çözüldü

Haber vereceğiz diyorlar arayan yok

Uğur
Şikayeti Çözüldü

Kardeş aynı duruma bende düştüm sanırım ne yapmamız gerekiyor

Alisa

Lütfen bana ulaşabilir misiniz benzer durumu yasayabilme ihtimalim var da

Müslüm

Bende yaşadım yeni de Instagram hesabınızı yazar mısınız durum ne oldu ne bitti bilgilendirir misiniz

Mecit

Mehmet bey Instagram'dan bana ulaşabilir misiniz

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Aldatıcı Eğitim Paketi Ve Güvensiz Ortam

20 Nisan 22:15

08 Ocak 10:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Cactus Ajans Yanıltıcı Eğitim Ve Menajerlik Deneyimi

01 Şubat 19:57