Bloomwork Grup Yanılttı Resmen

Bloomwork Grup Yanılttı Resmen
12 Mayıs 2024 17:2711.649

Instagram'da reklamları gördüm. Ofise görüşmeye çağırdılar ve ilk etapta bir görüşme gerçekleşti. İkinci görüşmede eğitim sertifikası gibi konulardan bahsedildi. Bunun için 30.000 TL ücret talep edildiği, yarısının onlar tarafından karşılanacağı, diğer yarısını ise benim ödeyeceğim söylendi.

Üzerimde o kadar para olmadığını, 7.000 TL olduğunu belirttim ve bunu IBAN'a yatırmamı istediler. Diğer yarısını daha sonra yatırabileceğimi söylediler.

Ancak kimse ne aradı ne de sordu. Aradığımda döneceklerini söylediler ama geri dönüş olmadı. Biraz daha süre geçerse savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Ayrıca tanıdığım çok güçlü avukatlar var ve yanıltma olduğu için para cezası da uygulayacağım. Bu işin üzerinde duracağım. Sonuçta parayı yerde bulmuyoruz; sabah akşam durmaksızın çalışarak kazanıyoruz ve kimseyi bu şekilde yanıltarak parasını alamazsınız.

Yorumlar(12)

9 Ocak 2025 19:06

Merhaba aynı durumu yaşıyorum bugün imzaladım sorun olur mu ne olur yanıt verin :(

17 Kasım 2024 16:08

Aynı şey benim de başıma geldi. Boş bulundum 5.000 TL ödeme yaptım. Şimdi telefonlara da bakmıyorlar. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım...

18 Ekim 2024 12:14

Galiba bende de aynısı oldu lettucezey hesabım yazar mısınız bana napacağım bilmiyorum

17 Eylül 2024 17:44

Arkadaşlar bugün çıktım görüşmeden keşke yorumları okusaydım ödeme hiç yapmadım yardımcı olur musunuz notere gitmek gerekiyor galiba

29 Haziran 2024 13:36

Mehmet bey bana Instagram'dan ulaşabilir misin eziz. Han2005 lütfen

Uğur
Şikayeti Çözüldü
24 Haziran 2024 08:35

Haber vereceğiz diyorlar arayan yok

Uğur
Şikayeti Çözüldü
24 Haziran 2024 08:35

Kardeş aynı duruma bende düştüm sanırım ne yapmamız gerekiyor

22 Haziran 2024 18:04

Lütfen bana ulaşabilir misiniz benzer durumu yasayabilme ihtimalim var da

20 Mayıs 2024 14:28

Mehmet bey Instagram'dan bana ulaşabilir misiniz

Yanıltıcı Eğitim Ücreti Talebi Ve İcra Tehdidi

8 Ocak 2025 10:042.912

Arkadaşlar, göründüğü üzere herkes mağdur ve herkesin şikayetleri de hemen hemen aynı. Bu ajansı dikkatlice araştırırsan...

1 Destek2 Yorum