Blackwell Sushi Station Her Anlamda Fiyasko

18 Haziran 2024 21:00

Bayramın 3. günü olan bugün öğleden sonra Blackwell Levent şubesini telefondan arayarak kişi başı sınırsız sushi fiyatını sordum. Karşı taraf bayram indirimi olduğunu, kişi başı deniz ürünlü sınırsız paketin 400 TL olduğunu söyledi. Biz üç kişi saat 6 civarında mekana gittik, paketlerin menü fiyatı olduğunu, bayram indirimi olmadığını söylediler, sorun etmedim. Aradığım numaraya da ulaşım sağlayamadım. Ancak bundan sonrası tam bir fiyaskoydu. Öncelikle, iki garson kız çalışıyor ki hizmet ve işletme ile ilgili hiçbir şeyden zerre haberleri olmadığı gibi saygısız ve kabalar. Hijyenden bihaber bu işletmede 1 saat kadar bekleme süresinden sonra siparişimiz geldi. İnanın bana, korkunç derecede özensiz, lezzetsiz ve bayat yemekleri yiyemedik. Fena olmayan bir ürünü yeniletmek istedik, onun da siparişini alan olmayınca hiçbir şey yiyemeden bu kötü işletmeden adeta kaçtık. Durumu anlatabileceğiniz muhatap bulamadığımız gibi, oradaki sözde işletme sorumlusu sorunun ne olduğu ile ilgilenmedi, ödemeyi hınçla alarak agresif tavırlarla bizi kapı dışarı etti. Bu arada, oradaki tüm masalar hizmetin kötülüğünden sinir krizi geçiriyordu. En kısa zamanda umarım kapatılır da daha fazla insan mağdur olmaz.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Blackwell Sushi Station Hayal Kırıklığı

03 Eylül 2024 23:58

30 Temmuz 2023 17:17
Blackwell Station Fahiş Fiyat Uygulanması

16 Kasım 2023 09:58
Ela sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 18:00

16 Temmuz 2023 21:59