Serap sonuçtan hiç memnun değil

Blackwell Sushi Station Hayal Kırıklığı

03 Eylül 2024 23:58

Bugün Blackwell Sushi Beşiktaş'ta kızlarıma söz verdiğim için götürdüm. Bu 3. Gitmemizdi. En son geçen sene gittiğimizde sınırsız menü kızlarıma almıştım ben yememiştim. Ona istinaden bugün de kızlarıma sınırsız menü siparişi vermek istedim. Bunu işletme kabul etmedi kişi sayısı kadar menü söylemek gerekiyor Muş. Geç kahvaltı yaptığım halde kabul etmek zorunda kaldım kızlarımın modu düşmesin diye. 2tavuk sınırsız bir de sebze menü söyledik. Yemek gelmeye başladı. İlk acı tatlı soslu tavuğun içinde kedi kılları arkadaşa gösterdim ok değişim yapıldı. İkinci olarak sushinin yanında gelen zencefil turşunun içinde kıl çıktı ve hemen arkadaşa gösterdim, olabilir diye gayet normal birseymiş gibi. Yine kızlarıma söz verdiğim için olumsuz izlenim olmasın diye sustum. Gelen yiyeceklerin hiç birinde lezzet yoktu. Resmen sushiler birkaç günlük gibiydi. Noodle asla lezzet yoktu. Çin pilavı bizim kendimizin yaptığı garnitürlü pilavın ta kendisiydi. Bakın bu yorumumu daha önceki seneler geldiğim için yapıyorum lezzet 0'dı. Karides cipsi soruyorsun kalmadı. Sınırsız menüde tatlı soruyorsun dondurma oluyor ama makine bozuk. Ama sen bunları menüye koyuyordun var gösteriyordun ama önüme getirmiyorsun olmaz. Olmayan şeyin parasını alamazsın. En son şunu da eklemek istiyorum kalan sushileri eve getirmek istedim paket yapmıyorlarmış ama geçen sene yapmışlardı. Ben israf etmek istemediğimi dile getirdim yok israf olmuyor hayvan barınaklarına veriliyor dedi. Bırakın da hayrımı ben düşünüp ben yapayım. Ama dostane bir şey söyleyeyim mi inanın bu gidişle siz bu dükkanında kapatırsınız geçtiğimiz senelerde müşteri memnuniyeti odaklıydınız bu sene fark ettiğim sadece para girsin işletmeye mantığındasınız. Asla bir daha gelmem. Bu arada içecekler sınırsızdı bu sefer onlarda paralıydı. 2kızım ve kendime 2150 TL ödedim. Kesinlikle hakkı değildi helal etmiyorum.

Serap
Serap
05 Eylül 2024 18:38

Hiç kimse sağ olsun dönüş yapmadı. Bir müşteri daha kaybetme huzuru içindeler sanırım 😂

Blackwell Sushi Station Her Anlamda Fiyasko

18 Haziran 2024 21:00

16 Kasım 2023 09:58

Blackwell Station Fahiş Fiyat Uygulanması

30 Temmuz 2023 17:17
Blackwell Station Fahiş Fiyat Uygulanması
Atiye sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 16:27
Beren sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 09:45