HP Officejet Pro 7740 Yazıcıda Bitmeyen Kartuş Sistemi Sorunu!

Birkaç ay önce HP Officejet Pro 7740 yazıcıya Bitmeyen Kartuş sistemi taktırdım. İlk geldiğinde birkaç sayfa yazdırdım problem yoktu. Son 10 gündür renkli çıktılar. Çok kötü çıkıyor, yazıcı çok yavaşladı ve yaklaşık 30 sayfada bir sıkıntı yapıp yazdırmayı iptal ediyor. Bunun için defalarca aradım. Ulaştığımda ise yetkili kişi azarlar gibi konuşup başka bir yetkiliyi aramamı söyleyip kapattı. 1 haftadır çözüm bekliyorum.

13 Ekim 2024 12:40

Yazıcıma kartuş maliyetlerinden dolayı tank sistemi kurdurdum. Ancak iki ay sonra renkli veya siyah beyaz çıktı vermemeye başladı. Bunun üzerine yetkili firmaya bildirdim ancak geri dönüş yapmadılar. Şikayetvar'a yazdıktan sonra gönderin inceleyelim dediler. Gönderdikten sonra baskı kafasının değiştiğini ve 1500 lira ödemem gerektiğini söylediler. Mecburen kabul ettim ve değişim yapıldıktan sonra ürünü gönderdiler. Gelir gelmez yazıcıyı çalıştırdım ancak LCD ekran bozuktu ekran düzeldikten sonra ise "baskı kafası hareket edemiyor" uyarısı verdi ve yazıcı fişini çekmeden kapanmamaya başladı. İlgili firmaya bunu bildirdiğimde sadece bir mesaj atıp şunu yapın bunu yapın deyip geçiştirdi ve ilgilenilmedi. Boş yere 8500lira para vermiş oldum. Bu paraya tekrar bir yazıcı alabilirdim.

18 Eylül 2024 07:47 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Burak Bey, Arkadaşlarımız en kısa sürede sizinle iletişime geçerek probleminizi çözecektir.

Burak
18 Eylül 2024 08:20

Ahmet beye ilgisinden dolayı teşekkürler.

Kullanılamayan Kartuşlar, İletişim Sorunu Ve Fatura Eksikliği

"Şikayetimden kısa bir süre sonra iletişime geçen ve süreç boyunca neredeyse her gün bilgilendirme yaparak ilgilenen Melike Hanım'a özellikle teşekkürlerimi sunarım. Şikayetim öncesi canlı desteğe 40 dakika bekledim. Sıra gelmedi. Ticari bir işletme olarak, şirket mailimden derdimi anlatan mail ilettim dönüş alamadım. Telefon ile muhasebeye ulaşamadım. Bu yüzden firma için naçizane önerim, canlı destek, telefon ve kurumsal mail yoluyla iletişim kanallarını daha kullanılabilir hale getirmesidir."

Bitmeyen Kartuş Teknik Destek Erişimi Sorunu

"Şikayet vara şikayetimi yazdım. Bitmeyen Kartuş tarafından iki saat sonra dönüş yapılarak yazıcı ile ilgili problemimi çözdüler. Bitmeyen Kartuş yazıcıyı aldıktan sonra kaç sene geçerse geçsinler destek vermeye devam ediyormuş. Teşekkürler... Özellikle Bitmeyen Kartuştan Ahmet Bey telefonda gerekli açıklamaları yaptığımı için ayrıca teşekkür ederim.”"

Yanlış Kartuş Gönderimi Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

Bitmeyen Kartuş firmasının kendi internet sitesi üzerinden Epson WP 4545 model yazıcım için 4 adet kartuş siparişi verdi...

Yanlış Kartuş Gönderimi Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

Bitmeyenkartus.com.tr Yazıcı İçin Servis Veremiyor. Yetersiz Ve Pahalı

"Canon ıx 6850 (A3 yazıcı) ve Bitmeyen Kartuş sistemi" ürününü satın aldım. Firmadan aldığım 3. Yazıcı idi. 2 sene düşük...

Bitmeyenkartus.com.tr Yazıcı İçin Servis Veremiyor. Yetersiz Ve Pahalı