Ercan sonuçtan çok memnun

Bitlo Da Para Çekme Kapalı Geçici

09 Temmuz 2024 10:44
Ercan'ın Teşekkür Mesajı
“Umut elif ve nevin hanıma çok teşekkür ederim sorunumun çözümünü iylestirdikleri için”

Tokene 1000 TL yatırım yaptım üç gün önce. Şimdi para çekeceğim, geçici olarak kapalı diyor. Nasıl çekeceğim peki parayı? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Lütfen, neden parayı vermiyor ya da neden çekemiyorum acaba onu da öğrenebilir miyim? Gerçekten bu tür sıkıntıların yaşanması hiç güzel bir şey değil.

09 Temmuz 2024 10:46 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Ercan Bey, Şikayetinize neden olan konu hakkında destek temsilcimiz en kısa sürede sizi bilgilendirecektir. Bitlo'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

15 Temmuz 2024 17:31

07 Ağustos 2024 11:48

Merhaba Ercan Bey, Destek temsilcilerimizin sizinle yaptığı telefon görüşmelerinde, yaşadığınız sorunun çözüldüğü tarafınızca teyit edilmiştir. Bitlo'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

Ferhat

04 Aralık 2023 19:14
Jennie sonuçtan çok memnun

Jennie
18 Kasım 2024 11:16
"Bugün Paribu destek hattından aranıp ücretsiz 2 kişilik sinema bileti mısır ve içecek hakkı kazandığım söylendi ve kodlarım kısa sürede iletildi. Paribu nun bu zarif jestinden dolayı çok teşekkür ederim iyi ki Paribu ailesindeyim sorunlarımızı hızlı ve kolaylıkla çözüp bilgili çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim."

Tuğçe
22 Aralık 2023 09:35