Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Kaffe Token'da Büyük Değer Kaybı Ve İletişim Sorunları

Kaffe Token'da Büyük Değer Kaybı Ve İletişim Sorunları
03 Kasım 2024 14:49

Kaffe Token, piyasadan bağımsız olarak bütün yatırımımı tamamen çöp etti. 50 TL'den 3 TL'ye düşen bir token olur mu? Muhatap bulamıyorsun, açıklama yapan zaten yok. Site üzerinden hiçbir açıklama yok ve aradığın zaman hiçbir muhatap bulamıyorsun. Diğer platformlardan daha kötü bir sistem ve mevcut piyasadan tamamen bağımsız bir şekilde yürütülen bir sistem.

11 Kasım 2024 17:05

Alım satım yaparken Kesinlikle ve kesinlikle ekranı kontrol edin. Girmiş olduğunuz. Fiyattan değil Hemen anında sistem Fiyatla oynama yapıyor. Deneyip kontrol edebilirsiniz sistem bunun üzerine kurulmuş. Tamamen müşteriyi. Mağdur etmeyi içeride bırakmaya yönelik bir politika kesinlikle ve kesinlikle işlem yaparken kontrol edin. Hatta ve hatta bu platformda hiçbir işlem yapmanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle gerekli yerlere gerekli şikayetleri yapacağım.

07 Kasım 2024 11:59

Sistem tamamen Müşteriye kaşıkla verip geri kepçe ile almak ile çalışıyor maalesef. Yükselirken Sürünerek düşerken intihar edee gibi düşüyor. Bir muhatap veya bilgi bulamıyorsunuz. Site üzerinde o Token ya da o kripto para ile alakalı alim satımı göremiyorsunuz. Hiçbir açıklama v. S kesinlikle yok. Tamamen müşteriyi zarara uğratma içeride bırakma sistemi mevcut. Çok fazla uzun ömürlü bir platform olacağını düşünmüyorum kesinlikle. Gerekli yerlere konu ile ilgili bir çok kişiden şikayet ve başvurular olacaktır ve inceleme başlatılacaktır.

03 Kasım 2024 15:09 (Şikayetten 20 dakika sonra)
05 Kasım 2024 10:06

Maalesef. Bilgi amaçlı yazmış olduğunuz şey hiç tatmin edici değil. Bütün şikayetlere kopyala yapıştır yapılan bir Paragraftan ibaret. Ne yazık ki bu şekilde ilerleyen bir sistem ve Kripto para sitesi çok uzun süreli kalıcılığını koruyamayacaktır ne yazık ki. Kaffe Token Pro versiyon olmadığı için maalesef alim satımlar görünmemek de bilgi bulunmamakta arz belli değil. Piyasa yapıcı sistem nedir o bile belli değil. Bu büyük veya küçük yatırımcı gözetmeksizin şüphe uyandırmaktadır. Ve bu durum müşteriyi zarara uğratmakla birlikte güvensizliğe neden olup bir sure sonra bir çok müşterinin başka platformlara kaçacağına eminim.

Bay
Bay
Şikayeti Çözüldü

Şu an 50 Kuruş. Bugün veya yarın delist edecekler. Bunların Allah'tan korkusu yok. Müşteriye saygıları 0. Bunlar yarın bir gün kaybolup gidecekler kaçacaklar. Xnp gibi bir coini bile delist ettiler 0,0035 fiyata indirdiler. Devlet bunlara göz yumuyor. Bitexen Do-kandırıcı bir markadır.

Mahmut
Mahmut

Merhaba kardeşim bana sorarsan bunlara tek tl yatırım yapılmaz sürekli insanları aldatıyorlar benim fikrim böyle.

Bitexen Kaffe Token Lotlar Silinmiş

Selahattin
14 Eylül 2024 12:59
Bitexen Kaffe Token Lotlar Silinmiş
Akın sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen'de Lamb Coin Alım Satımının Aniden Kapatılması Mağduriyet Yarattı

Akın
29 Mayıs 2025 20:36
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
10 Şubat 2025 04:10