Tac sonuçtan hiç memnun değil

Birgül Baydak Studio Pişmanlıktır!

10 Mart 2024 18:41

22 Şubat Google yorumları okuyarak Birgül Baydak Stüdyo'ya ilk kez gittim. İnanılmaz temiz ve güzel bir manikür yapıldı.
İşleme gelince tırnak yatağımın çok güzel olduğunu fakat hafif güçsüz olduğu için bana ya Jel güçlendirme ya da daha zararsız olan Kalıcı Ojeyi bir tık kalın sürmeyi önerdiler. İlk başta bilgili olmaları tırnaklarıma en zararsız ve en uygun işlem yapmak istemeleri hoşuma gitti. Bu arada her iki işlemin de en az bir ay kalıcı olduğunu baştan belirterek seçimi bana bıraktılar. Zararsız olsun diye kalıcı ojeyi bir tık kalın sürmelerini onayladım. Fotoğraflarda tırnaklarım bu yüzden hafif bombeli, ve kalın duruyor. İşlem bittikten sonra tırnağımın üstünde tüy kaldığını fark ettim, yemek yerken özellikle rahatsız olacağımı bile bile insanlık halidir diye hiçbir şey söylemedim. Sol el işaret parmağımda küçük kırık vardı (fotoğrafta göre bilirsiniz) en az bir ay kırılmayacak şekilde ekstra işlem yaptıkları için ekstra ücret ödedim ve oradan ayrıldım.

İşlemden çıkıp 24 saat içinde tırnağım aynı yerden çatladığı için merkeze yazdım (mesajları fotoğraf kısmında paylaştım) ve işlemden kaynaklı hata yüzünden ikinci kez oraya gitmek zorunda kalarak, yol masrafları+zaman kaybı yaptırdığım işlemin Total ücretini gerçekten geçti. Ne mesajda ne de 25 şubatta randevuya gittiğimde “kusura bakmayın” sözünü asla söylemediler. İşimi bırakıp sadece bir tırnak için üçüncü kez gelemeyeceğimi, gerekirse bu kırık tırnağa jel güçlendirme yapılması için ricada bulundum. Merak etmeyin Kalıcı ojeyi iki kat sürdük bir daha kırılmaz dediler ve oradan tekrar ayrıldım.

Merkeze baştan üçüncü kez gelemeyeceğimi belirtiğim halde tırnak aynı yerden 4 gün sonra yine çatladı+diğer tırnaklarımın da yavaştan kabardığını fark ettim. Tırnaklarımda soyulma tahmini martın 2 gibi başladı. İşlemden tam 10 gün sonra.

Bu durumla ilgili yaptığım ankete insanlardan gelen tepkileri de buraya bırakıyorum. Neredeyse herkes aynı şeyi söylüyor; normalde törpüyle çıkarılan kalıcı ojenin kendiliğinden soyulması ya kullanılan ürünlerin kalitesiz olmasından ya da merkezin profesyonel olmamasından kaynaklı.
Birgül studio tırnaklarımın bu halini gördükten sonra ortada hiç böyle bir durum yokmuş, müşteriyi maddi ve manevi olarak mağdur etmemişler gibi davranarak beni aramayıp+ kusura bakmayın söylemeyip+ hiçbir telafi önerisi sunmamış, aksine yeni tanışıyormuşuz gibi "size nasıl yardımcı olabiliriz" yazmıştır. Çok üzgünüm ve şikayetçiyim. Umarım benim başıma gelen sizin başınıza gelmez.

11 Mart 2024 21:35 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Mart 2024 13:29

28 Ekim 2024 15:02
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 21:31
Pelin Tatlı Art & Beauty Saygısızlık Ve Manikür Pedikür Felaketi
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 13:54

30 Ekim 2023 09:02