Emrah sonuçtan çok memnun

Birevim Teslimat Gecikmesi Mağduriyet

Emrah
09 Kasım 2023 12:56

2022 yılının başlarında Birevim'e başvuru yapmıştı babam. İlk başlarda bize öyle şeyler söyledikleri, neler neler anlayacağınız yağlama yıkama mevzusu. Normal şartlarda bu ay evimiz teslim edilecekti. Ve bu süre zarfında erken alabilmek için taksit fiyatımızı yüzde yüz yükseltme kararı aldılar. Erken teslim olsun diye evimize artıdan bir de para verdik. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Ekim ayı geldi ve finans tarafından sıkıntımız olduğu söylendi. Bu yüzden evimizi 6 ay sonra teslim edeceklerini söylediler. Ben de dedim ki, siz her zaman söz veriyorsunuz ama sözünüzde durmuyorsunuz. Şubeye gidiyorum, karşılamaları filan çok güzel, müşteri çekme taktiği. Ben de geri çekilmek istedim. Normalde bunun hatası Birevim'de ama geri çekilince çalışma parasını içinden kestiler. Hem söz veriyorlar hem de paramı kesiyorlar. Paranız pul oluyor ve çıkmak isteyince onların hatasından dolayı paranız kesiliyor. Anlayacağınız, bir sadet zinciri. Ayda 10 müşteriye bunu yapsalar, sırtları yere gelmez. Ve benden 62 bin tl para kestiler. İtiraz filan ettim ama ne fayda, zaten adli yollara başvuracağım. Ankara'da yüzde 10 müşterilerine ev ya da araba vermişler, geriye kalanları da sözleşmesinden dolayı çıkmasını istiyorlar. Neden çünkü çalışma payı parası var, onları kesmek için.

profile profile profile

Ayşe
Ayşe

Hiç kimsenin yüzünü güldürmemisler, kimse de bunlara dur dememiş, hâlâ da aynı sıkıntı, bu kadar mı mağdur edilir vatandaş, bende yeni mağdurlardanım

Emine
21 Ağustos 2023 17:21

Nursin
20 Eylül 2023 11:40
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
02 Haziran 2023 17:06