Birevim Pişmanlıktır. Ev Sahibi Değil Dert Sahibi Oldum.

Birevim Pişmanlıktır. Ev Sahibi Değil Dert Sahibi Oldum.
12 Haziran 2024 19:23

2021 Ocak ayında, bir yıl sonra teslimat olacak şekilde Birevim firmasında konut projesine yazıldım. Bütün ödemelerimi zamanında ve eksiksiz yapmama rağmen teslimat zamanı pandemi koşulları bahane edilerek teslimatım yapılmadı. Bunun üzerine firmaya dava açtım. Yerel mahkeme beni haklı bulmasına rağmen Birevim yine paramı vermedi ve dava istinafa gitti. 3 yıldır hakkım olan parayı vermiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum.

profile profile profile
19 Haziran 2024 12:45 (Şikayetten 6 gün sonra)
10 Kasım 2024 12:53

Birevim sorun çözmek yerine Şikayetvar'a yazdıklarımızı silmezsek mahkeme ile tehdit ediyor. Çözüm sunmak yok. Param 2 yildan fazladır enflasyon karşısında eridi gitti. Hakkımı helal etmiyorum.

Zuhal

Bende girmeyi düşünüyordum şimdi onca şikayetler içinde acabada kalıyor insan kendi memleketimizde ev sahibi olamayacağız

Halil

Halen şikayetim çözülmüş değil maalesef. 4 yıl oldu mahkeme kapılarında sürünüyoruz. Bütün birikimim yok oldu gitti.

Serap

Araştırıp girmeyi düşünüyordum bende ama hiç gerek yokmuş anladım ki. Her yer şikayet dolu. Ponzi sistemine dönmüş resmen.

Melis

Ay bir de dalga geçer gibi verdikleri cevaba bak. Otomatik mesaj iletmişler. Çözüm olun biraz ne biçim firmasınız.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Temmuz 2023 20:38