Birevim İlgisizliği Ve Kanunsuzluğu

Birevim İlgisizliği Ve Kanunsuzluğu
Cansu
31 Ağustos 22:58

Birkaç yıl önce burda çekilişe katıldık. İsmimiz okunmasına rağmen 3 ay gecikmeli teslim ettiler parayı oturduğumuz evi alamadık zam geldi o sene ev fiyatlarının tam fırladığı dönem. Kabul ettik sorun çıkarmadık. Ödemelerimizi sorunsuz yapmamıza rağmen 1 senedir bazı sıkıntılarımızdan dolayı toplu ödüyorduk bunu da genel merkeze bildirdik. Burası el değiştirmiş bu yüzden sistemde 1 aylık ödenmemiş Borç için yani nisan ayında mart ödenmediği için bizi icraya vermişler. Sözleşmemizde 3 ay üst üste ödenmemesi halinde sorun olacağı yazıyor, üstelik avukat biriminin de araması gerekiyordu en azından öncesinde. Kaç kere anlattık 1 ayla veremezsiniz dedik kabul etmiyorlar başlarından atıyorlar. Biz onların sorununu idare ettik bizi 1 ay idare edemediler. Aman burayı tercih edecekseniz düşünü derim ben şimdi yasal haklarımı kullanacağım çok düşük de olsa o miktarı ödemeyeceğim. Bilin bildirin Birevim le pişman olmanızı istemem

04 Eylül 13:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Birevim Tasarruf Finansman A. Ş

Ertan
21 Eylül 17:04
"Beni anlayarak sorunumu gideren İzmir Çankaya şubesindeki selim beye teşekkür ederim"
Birevim Tasarruf Finansman A. Ş

Birevim Mağdur Etmede Zirve