İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Birevim'de Teslimat Sorunu Ve Usulsüz Kesintiler

05 Kasım 2024 21:14

Birevim denen firmadan teslimatımız bir yıl geçmesine rağmen gerekli teslimat olmayınca mecburen ayrılıp, yatırdığımız parayı geri almak için anlaşmaya vardık. Ama iki usulsüz işleme maruz kaldık. 1. Si; Ayrılma Sözleşmesinde anlaştığımız miktardan daha az para hesabımıza yatırıldı. 2. Si; Giriş sözleşmesinde ayrılık durumunda çalışma bedelinin yarısı kesilir diye bize bilgi verildi, ama tamamen kesinti yapıldı. Normalde hiç kesinti yapılmaması gerekir. Çünkü biz teslimatın yapılmamasından dolayı mağduriyetten ayrıldık keyfi olarak çıkış yapmadık. Son olarak biz Birevim e para yatırmaya başlayalı beş yıl oldu. Maaşım 3000 bin tl idi. Şu an da 47 bin tl maaş alıyorum. Ortalama olarak 20 maaş değerinde para yatırdık. Geri 1 maaş değerinde para aldık. Anlattığımız mağduriyetlerimizin çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz.

05 Kasım 2024 21:02

Yazıklar olsun size milleti mağdur etmek için her şeyi yapıyorsunuz. Verilen sözler tutulmuyor. Birevim gibi kuruluşları şikayet ederken o kadar zorlanıyoruz. Şikayet edilecek yerlerde onları koruyor. Mağduriyetimiz giderilsin istiyoruz. Allahü Ekber.

11 Kasım 2024 11:56 (Şikayetten 5 gün sonra)
18 Kasım 2024 04:00

Usulsüzlük yapılarak imzam taklit edilerek tekrar mağdur edildim. BBDK ya bağlı bir kurumun bu kadar basit hatalar yapması çok üzücü. Bir de telefon ile arandım ceza ödemekle tehdit edildim. Buna hem suçlu hem güçlü olmak denir. Elbet bir gün adalet yerini bulur.

19 Kasım 2024 03:04

Hiçbir faydası olmadı. Herhangi bir çözüm sağlanmadı.

19 Kasım 2024 03:25

Birevim adlı tasarruf şirketi bize şirketi milk olarak sözleşme imzalattı. Daha sonra konut sözleşmesine geçiş yaparken bize bilgi verip aydınlatmadan normal sözleşme imzalatmış. Biz de 4 senelik birikimimizin haksızca elimizden alınmasının vermiş olduğu üzüntü ile bir çıkış yolu ararken farkında olmadan imzalamışız. Sonra şirket şikayete cevap verirken sanki hiç yanlış yapmadan yoluna devam etmiş gibi masumane şekilde cevaplar veriyor. Arkadaşlar soruyorum size teslimat 14 ay uzar mı? Nedir bu? Resmen paramızın çalınması manasına gelmez mi? En son bunlarla uğraşmaktan kanser olmaktansa ayrılmayı tercih ediyoruz. Paramız %2000 erimesine rağmen kalan çerez parası şeklindeki parayı alırken de usulsüz işlerle yine zarara uğratılıyoruz. En kötüsü şu kimseye derdimizi anlatamıyoruz. Adalet Bakanı ile bizzat görüştüm. Çözüm için hiçbir adım atılmadı. Adalet mülkün temelidir

Şaban sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 10:31

05 Eylül 2023 09:42
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Birevim'de Kayıt ve Ödeme Sorunları Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

01 Eylül 2025 20:02

04 Aralık 2023 15:54
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Engelli Çocuğum İçin Araba Yerine Hayal Sattı

22 Nisan 2024 17:26