Yasin sonuçtan çok memnun

Turkcell Adam Asmaca 10 GB Kazanmama Rağmen 5 GB Verdi

Turkcell Adam Asmaca 10 GB Kazanmama Rağmen 5 GB Verdi
24 Temmuz 2024 11:37

BİP'te adam asmaca oyununu oynadım. 10 GB'lık olanı kazanmama rağmen 5 GB tanımlandı. Hayır, müşteri hizmetlerini arıyorum, biz ilgilenmiyoruz. E sorun olursa kim ilgilenecek bilmiyoruz. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Yani hakikaten amatörlükten başka bir şey değil. Sorunumun en kısa zamanda çözülmesini arz ederim.

24 Temmuz 2024 11:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Temmuz 2024 12:04

İnternet 1 günlük zaten ne zaman çözülecek acaba

24 Temmuz 2024 12:06

Değerli Müşterimiz, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

24 Temmuz 2024 12:52

Bu kadar uzun incelenecek ne var hakikaten anlamakta güçlük çekiyorum altı üstü 5 i 10 yapacaksınız resim de atmışım nedir yani bu kadar uzun süren inceleme

24 Temmuz 2024 15:59

5 GB ın hesabı yapılır mı döneceğiz diyorlar dönen yok cevap yok bu nasıl iş anlamadım gitti arkadaş

Ümit
07 Eylül 2025 14:37
kazandigim-10-gb-internetin-yarisi-hattima-yuklenmedi-ve-musteri-hizmetine-ulasamiyorum-1.jpg

BİP Adam Asmaca Oyunu

Ömerfaruk