Cihan sonuçtan hiç memnun değil

BİP Yedekleme Sorunu: Sürekli Bekleme Ekranı

06 Ağustos 2024 08:44

Merhaba, bipi indirdim fakat kodu girdikten sonra mesajlarınız yedekleniyor diyor. 1 gündür bekliyorum hala aynı ekran da duruyor. Bipi sildim yükledim 2 3 kere telefonu kapattım. Açtım hala aynı. Bu saçmalıklar ne zaman bitecek artık, BİP'e nasıl gireceğim ben yedekleme istemiyorum
Lütfen yardımcı olabilir misiniz

01 Eylül 2024 10:24

Merhaba, bipi indirdim fakat kodu girdikten sonra mesajlarınız yedekleniyor diyor. 1 gündür bekliyorum hala aynı ekran da duruyor. Bipi sildim yükledim 2 3 kere telefonu kapattım açtım hala aynı. Bu saçmalıklar ne zaman bitecek artık, BİP'e nasıl gireceğim ben yedekleme istemiyorum ve halada açılması ne zamandan dır dedim

06 Ağustos 2024 08:35

Merhaba iyi günler ben bipi indirdim kodla giriş yaptım fakat BİP yedeği hazırlanıyor diyor 1 gündür giriş yapamıyorum uygulamayı kaldırıp tekrar indirdim olmadı telefonu açıp kapattım olmadı hesap veya sohbet yedeklemesi istemiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz

06 Ağustos 2024 09:17 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

06 Ağustos 2024 09:17

Merhaba Cihan Bey, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

02 Eylül 2024 10:38
BİP Yedekleme Sorunu: Sürekli Bekleme Ekranı

İyi günler benim sorunum hala çözülmedi BİP yedekleme sorunu sürekli bekleme ekranı sorunu var hala düzelmedi bipim açılmıyor kaldırıldım indirdim açılmadı giriş yapamıyorum sürekli bekleme ekranı yedekleme yedekleme istemiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz

BİP'e Giremiyorum, Yedekleme Yapıyor

Akın