Erdin sonuçtan hiç memnun değil

Kedilerimin Yemediği Kusurlu Ürünler Ve Para İade Talebim

Kedilerimin Yemediği Kusurlu Ürünler Ve Para İade Talebim
16 Aralık 2024 13:42

Biofeline.com sitesinden fiyatı tekliye göre çok avantajlı olduğu için sterile paste 100 gr ikili set ürününden 2 farklı siparişimde toplam 4 set ( 8 adet 100 gr ) satın aldım. Gelen ürünlerin tamamı batch no 005 ( sanırım parti numarası) olan ürünler idi. Aynı ürünün önceki partilerini kedilerim yiyor olmasına rağmen 005 partili ürünleri kesinlikle yemediler. İki farklı partideki ürünler elimde mevcut olup birini yiyip diğerini yememesine dair bazı video çekimleri de yaptım. Aralarında koku, kıvam ve renk farkı bariz şekilde var. Ayrıca bu partideki ürünlerin içinde hava boşlukları var. Bahsedilen kusurlu olduğunu düşündüğüm ürünleri çok avantajlı bir fiyattan satıp stok eritildiğini düşünüyorum. Siteden 2li set hali kaldırılmış durumda. Para iademi ya da bu partiden olmayan ürünlerle değişimi talep ediyorum.

Furkan sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2023 20:42
"Arayıp yaşadığım sorunla ilgili bilgi aldılar ve açıklama yaptılar. Kedilerin bu davranışı hakkında bilgilendirdiler, en nihayetinde ürünlerinin arkasında duruyor ve müşterileriyle ilgileniyorlar. Bu yüzden teşekkür ederim."
Erhan sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2023 00:03
"Marka hemen geri dönüş sağladı, İlker beye açıklamarindan ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Biofeline Hasarlı Ve Sağlık Açısından Riskli Ürün Yolluyor
Biofeline Hasarlı Ve Sağlık Açısından Riskli Ürün Yolluyor
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Kedim Biofeline Multivitamin Malt Macunu Sonrası Şiddetli İshal Oldu, İade Kabul Edilmedi

25 Haziran 2025 01:11